Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent amikor egy srac...

Mit jelent amikor egy srac azt mondja egy csajnak hogy " megeszlek"?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jo baratom, akivel szuperul egyezek es barmikor szuksegem van ra segit. Kulombozo varosban lakunk es minden reggel felhiv h megmondja hogy milyen az ido nala a varosban mert en megyek egyetemre... . Ma az volt megbeszelve hogy megunk az erdobe, nem csak vele, hanem tobben, de nekem valami osszejott es nem tudtam elmenni. Irtam neki egy uzenetett es amikor valaszolt akkor felhivtam azt mondta nekem hogy:"E...ke megeszlek...kesobb akorat fekezek nalad hogy...." Megharagudni biztos h nem haragudott meg.

Mit jelent ez a " megeszlek "?

2010. márc. 27. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Itt éppen játékosan fejezi ki,hogy nélküled nem akar nagyon menni,de nem baj.Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki.
2010. márc. 27. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Muszáj neked Hannibal Lecterrel haverkodni?
2010. márc. 27. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
A megkívánásnak egy ősi kannibalisztikus változatát.A szerlemben az ízek fontosságát, au izlelőbimbó gyönyörét.
2010. márc. 31. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!