Pasik! Ezt ti mire írnátok egy csajnak, akivel még csak ismerkedtek?
Kb. 1 hete ismerkedek egy tőlem 7 évvel idősebb férfival (ő 29), és az elején megírta, hogy most lett vége egy nagyon hosszú párkapcsolatának és csak szeretőt keres.
Ma pedig elnézést kért, amiért az egyik társkeresőn neki más lány is írogat, mert nem tudja lerázni.
Ezt mire írta?
Ha csak szeretőnek akar engem, akkor minek mentegetőzik?
Aha értem. :)
De hát rohadt messze vagyunk egymástól :)
Nem akarok a "szeretője" lenni, de hát távol vagyunk egymástól.
Viszont nagyon szeretném, ha közelebb lennénk és ő lenne a párom :)
Szerintem megvan még a felesége.
Aki ilyesmit szeretne, az gyakran próbálja elhitetni a másikkal, hogy ő egy nagyon őszinte becsületes ember, ő bevallja, hogy szerető kell neki, és csakis egy. Így elnyeri a másik bizalmát, aki azt gondolja róla, hogy milyen jó fej, őszinte férfi, nosza, lefekszem vele!
Kedves haramdik válaszoló!
Ettől félek én is..........
Azért is gondolom, hogy kapcsolatban van, mert(és bár ez messzemenő következtetés) akinek ilyen hosszú párkapcsolata szakadt meg, az nem fog csak úgy szeretőkre vadászni, de ha úgy is lenne, nem állna meg egynél. Inkább utal ez arra, hogy viszonyt kezdene, de egyáltalán nem biztos benne, hogy neked tetszik, vagy belemennél -e ilyesmibe. Egyrészt el akarja nyerni a bizalmad a látszólagos őszinteséggel, másrészt pedig biztosítja, hogy ez ne egy egy alkalmas dolog legyen, hanem kapcsolat a kapcsolat mellett. Persze ebben a kapcsolatban te nem lennél teljes jogú, hanem inkább szabadidős barátnő, akivel kikapcsolódik és persze lefekszik, aztán hazamegy a feleségéhez.
Tényleg messzemenő következtetés, de arra jó ez a módszer, hogy a régi kapcsolat is megmaradjon, és a mit sem sejtő szerető se jöjjön rá, hogy van még más is, mert úgy veszélybe kerülne a dolog titkossága.
De skypeoltunk már nagyon sokszor.
Így délután is meg este is, és tök egyedül volt.
Ráadásul beszélt is,így nem hiszem, hogy lenne ott valakije.
Ha pedig csak engem akar szeretőnek, akkor sem értem, hogy miért csak engem?!?
Biztos közelebb is vannak jobb nők, mi elég messze vagyunk egymástól....
Ráadásul mindig kérdezem, hogy nem zavarja az alakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!