Mit jelent amikor egy pasi a kovetkezoket mondja egy csajnak: " A napra ra lehet nezni, de rad nem"?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 19:48
1/13 anonim válasza:
Közismert, hogy igy kezdödik a mondás: Olyan szép vagy, hogy a napra lehet nézni, de rád nem.
2/13 anonim válasza:
Én úgy értelmezem, hogy csúnya...de most hogy jobban átgondolom akár az ellenkezőjét is jelentheti! Ki beszél ilyen rémuszokban? :-)
3/13 anonim válasza:
Olyasmit jelent szerintem, hogy elvakítja a szépséged.
4/13 anonim válasza:
Olyan szép vagy, hogy még a vakító napba is jobb nézni, mint rád, mert Te még annál is vakítóbb, fényesebb, szépségesebb vagy. Szépséged elhomályosítja a napot is.
Szép bókot kaptál.
5/13 anonim válasza:
Vagy nagyon rondának tart, vagy nagyon szépnek. Azt már neked kell tudnod melyik...
6/13 anonim válasza:
Vakítóan szép vagy magyarul. De szerintem elég gáz, ha egy pasi így akarja befűzni a csajt. :D
7/13 anonim válasza:
Azt, hogy csak ezzel az ócska dumával tud előállni, és lusta kitalálni valami eredetit.
8/13 anonim válasza:
Az rébusz, nem rémusz. :D
Amúgy igazuk van a többieknek. Azt akarta ezzel mondani, hogy nagyon szép vagy.
9/13 anonim válasza:
19,55 vagyok. Végül is sajnos lehet gúnyos felhangja manapság ennek amondásnak. Attól függ, hogy mnilyen szövegkörnyezetben, milyen hangsúllyal mondták Neked.
Ha a szemedbe mondta a fiú egy romantikus hangulatban, akkor szépet jelent, ha csak foghegyről odavetette, esetleg a haverokkal körülvéve, akkor meg bunkó.
10/13 anonim válasza:
szerintem kedveskedni akart, de megdöbbentő, hogy nem érted/ismered ezt a kifejezést. lehet, hogy a külsőd jobban megfogta őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!