Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi öngyilkosság Magyarországon?

Figyelt kérdés

Pl. ez ma történt...

[link]

És konkrétan ismeretem is a 2. személyt.. :((( Ő már meghalt...

2010. márc. 26. 15:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

nem csak itt van sok öngyilkos, bár tény, hogy valahol legelől vagyunk a statisztikákban (asszem Finnországban több van mint itt...)

Hát szar itt élni, nehéz az emberek élete, sorolhatnám h miért, ez van sajnos.

2. Nincs kihez fordulni sem segítségért, ha bajba került az ember, nagyon nehezen mászik ki belőle, az orvosok meg pláne nem foglalkoznak komolyabban az emberrel, csak felírnak gyógyszert, attól meg hosszabb távon nem lesz jobb. Jó pszichológust is csak sok pénzért talál az ember, arra meg ugye sokaknak nem telik...

2010. ápr. 2. 07:04
 22/26 anonim válasza:
És az az apa aki kinyírta az egész családot és magát is? azzal mi van? ilyen elmebetegek vannak szabadon... könyörgöm.. itt nem a depressziós, stresszes emberekre nincs idő, az ilyen elmeháborodottakra sincs. :(
2010. ápr. 2. 11:52
 23/26 anonim ***** válasza:

"Én leszek a következő."

Ezzel nem viccelnék!

Ha meg konmolyan gondolod, akkor nézd meg az alábbi linkeket!

[link]

[link]

2010. ápr. 2. 22:54
 24/26 anonim ***** válasza:

"Én leszek a következő."

Ezzel nem viccelnék!

Ha meg komolyan gondolod, akkor nézd meg az alábbi linkeket!

[link]

[link]

2010. ápr. 2. 22:54
 25/26 anonim válasza:
Hát erről tudnék mesélni. Az egyik ismerősöm (most lett 13, szóval eléggé kicsi még...) mindent megkap, kinyalják otthon a sejhaját, a szülei sosem szidják le, még azért sem, amiért egy disznó ól a szobája. De ő öngyilkos akar lenni, mert ezt látja neten meg a tévében. Ugye a genetikai hulladék akik vagdossák az ereiket... csak gratulálni tudok nekik. Nekem meg igenis vannak problémáim, családon és magánéleten belül is, mégis itt vagyok, érdekes módon. Szánalmas, hogy milyen emberek vannak. Ja, meg az a fiatal ismerősöm amúgy azt hazudja mindenkinek, hogy az anyja veri, csakhogy ő legyen a középpontban (mármint a lány). Ez is milyen?! Két kezemet összetenném, ha az én anyám olyan lenne, mint az övé...
2011. júl. 20. 13:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Nemcsak anyagi javakkal kellene tömni a gyereket, hanem foglalkozni is kellene vele.
2011. júl. 20. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!