Miért van mostanában ennyi öngyilkosság Magyarországon?
Pl. ez ma történt...
És konkrétan ismeretem is a 2. személyt.. :((( Ő már meghalt...
Nagyon szépen megkérlek ne a hírek meg újságcikkek alapján ítéld meg hogy mi a helyzet.
Adatoknak nézz utána. Melyik országban, melyik évben, hányan lettek öngyilkosok. Ennyi. Újságoknak sose higgy.
"De akkor is ismerem az áldozatot, értsd meg!"
És akkor mi van? Ha már ismered abból az következik hogy sok az öngyilkosság?? Te írtad:
"Miért van mostanában ennyi öngyilkosság Magyarországon?"
Képzeld én is ismertem ilyet. Akkor is a statisztika a lényeg. Japánban lehet minden 50000-ik ember öngyilkos, itt meg mondjuk minden 90000-ik, vagy mittomén. Japánok nagy harakirisek. Mondjuk ezt a két számot csak úgy kitaláltam...
már több tizedéve túlszaporodtunk, ezért irtanak minket. Hol gyorsan hol lassan... mesterséges földrengések, meg ez a chemtrail dolog... na ennek tudatában boldogan halnék meg, de túlságosan naiv vagyok hozzá... inkább végig szenvedem ezt!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!