Miért van mostanában ennyi öngyilkosság Magyarországon?
Pl. ez ma történt...
És konkrétan ismeretem is a 2. személyt.. :((( Ő már meghalt...
Én azt mondom! Azok akik pedig tennének valamit Magyarországon azokat elnyomják, és leszólják őket: kivagy te Teréz anya? a megváltó? maradj csak a p_csádon, és ne akarj itt csinálni bármit is...
Ezzel mit lehet kezdeni? szinte visszafogják itt az embereket.
Nincs összetartás és ez a nagy nemzeti öntudat hol van? szarunk az egészbe, csak akkor panaszkodunk amikor nincs pénzünk valamire, vagy kevés van valamiből...
még mindig 18/L
Egyébként én képtelen lennék kiköltözni, sok a kifogás(om)...
Igen!
Többen ezért költöznek ki.
Nekem már ennyi idősen is megvan a csalódásokat okozta nehézségeim :S
Az osztályomba annyi bunkó és gyökér ember jár, hogy a tanárok elbőgik magukat. Osztályfőnököm többször sírt már miattuk :(
Már lassan én is ott tartok. Többször ezért nem mentem be, mert teljesen kiidegeltek és csak szomorkodni tudtam.
Ami akadályozz az a Párom... ő nem akar kimenni smemi pénzért, mert túl jó a munkája, vagyis ő nagyon szereti, meg a főnöke jó haverja.
De mennyi esélyem lesz, ugyan ilyen jó munkahelyet találnom itt szarországban :)
Azér nem kell annyira szidni Magyarországot :P Lehet szidni h szar szar de a magyarok még így is benne vannak a Föld legjobban élő 10-20%-ában :P Gondolom az aki itt papol h milyen jó a külföld ő se Szomáliába ment lakni :P
Am valszeg tényleg több öngyilkosság van, mint mongyuk a középkorban de akkor az emberek azért nem lettek öngyilkosok mer vallásosak voltak :P Pedig senki se mongya nekem h most szarabban élnek a magyarok mint a török megszállás alatt.
Nem hiszem, hogy az emberek a török megszállás alatti időszakba tudnának gondolni, amikor 2010 van :)
Kit érdekel mi volt akkor? önzőségből nem másra, hanem magunkra gondolunk... mint mindenki más.
Egyébként ahova ember beteszi a lábát ott az eddigi nem civilizált, de megélhetést biztosított helyen, már csak a kolera és a betegségek tömkelege pusztít. Hála az égnek, hogy Amerika és egyéb országok a szarjukat ezeknek a szerencsétlen emberek ivóvízébe folyatják. Szóval ahol most éhség és betegségek vannak, ott nem maguk az ott élők tehetnek erről.....
Gratulálok, megcsináltuk, HÚZUNK BELE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!