Lányok-Nők! Férfi WC-be voltatok vár? Bent lévő férfiakat nem zavarta?
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 18:40
1/3 anonim válasza:
Életemben egyszer, késő este egy korcsolyapályán, amikor az 5 éves unokaöcsémre vigyáztam az öcsém jéghoki edzése alatt (nagyon szereti nézni), a női WC pedig zárva volt.
Nem zavart senkit, mert üres volt a mosdó.
(Más élethelyzetben nyilván csak "vészhelyzet" esetén nyitnék be egy férfi WC-be.)
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha lennének benn férfiak érdekesen néznének. :D
3/3 anonim válasza:
Fiú vagyok, és nem egyszer előfordul, hogy takarítónők bejönnek takarítani úgy, hogy nem várják meg a bent lévők távozását, és nem teszik ki a "keressen vécét a másik emeleten" táblát. Tulajdonképpen amíg tíz méterről max a hátamat láthatja (bár baromira nem ezzel foglalkoznak) engem nem zavar semmivel se jobban, mint amikor egyéb hapsik mászkálnak ott fel-alá. És állatira örülök, hogy nem zárják le a vécét, pláne amikor már tíz km-t bolyongtam a városban, hogy végre valahol pisilni tudjak... Az persze már kiakasztó lenne, ha épp a szomszéd piszoárt kezdené el sikálni, de amíg a helység túlsó végében van, addig tőlem legyen, így egyikünk se tartja föl a dolgában a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!