Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy hogy valamily...

Voltatok már úgy hogy valamilyen dolgot ki nem állhattatok, egyenesen utáltatok, később azonban mégis megszerettétek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 09:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az ember változik. Idővel átértékelődnek dolgok, változik az ember ízlése. Ez természetes.
2014. aug. 11. 09:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ételekkel vagyok így, rengeteg étel van, amire korábban rá sem néztem, most meg imádom. Bár a kategóriából ítélve Te nem erre gondoltál. Talán inkább arra, hogy pl. valaki utált múzeumba járni, most meg szereti. Társadalmi dolgokkal pont fordítva vagyok, sok mindent szerettem régen, amiket mostanra meguntam és menekülök. Pl. imádtam strandra járni, most meg egyenesen irtózom tőle. Szerettem belvárosi forgatagban mászkálni, már attól is menekülök. Nem jut eszembe olyan, amit régen nem szerettem, most meg szeretek. Azt hiszem mindent kipróbáltam.
2014. aug. 11. 09:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A népművészetet.

Minden ága idegesített, a néptánc, a népdal, a kerámia, hímzés, építészet...stb. Minden. Kevésnek, szegénynek, porosnak, idejétmúltnak tartottam. Elvakított a világos politúr és a cocacola a 70-es években.

Most, hogy benőtt a fejem lágya, megtanultam tisztelni, és azután meg is szerettem. Már most örömömet lelem benne, a nézésében és a gyűjtésében is. És nagyon sajnálom, hogy nem hallgattam a szép szóra és nem lettem néptáncos, annak idején. Hálát adok a Jóistennek, hogy a gyerekem nem esett ebbe a hibába.

2014. aug. 11. 11:36
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Én a vallással vagyok így
2014. aug. 11. 11:41
 5/16 A kérdező kommentje:
ez érdekes, mennyire megváltozik az ember, nálam mondjuk egészen másról van szó, informatika; programozás; számítástechnika középiskolában utáltam, a gép elött ülni egész nap, ott savanyodni meg, és most sem tudom hogy megszeretném-e, de szuper hasznos a mai világban, főleg hogy lassan már a kocsikba is beleépítik, atomerőművek is szgépekkel működnek, a műholdak a telekommunikáció, a hekkerkedés...egy biztos amivel én elkezdek foglalkozni azt magas szinten akarom űzni, MEG AKAROM SZERETTETNI MAGAM EZZEL, lehetséges? :// kipróbálom.
2014. aug. 11. 13:22
 6/16 anonim válasza:
Én a káposztásrétessel vagyok így. Kiskoromban utáltam, most 40 feletti fejjel, imádom.
2014. aug. 11. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Én az Anime-vel vagyok így. Nem szerettem (azért még nem utáltam) de most...most egyenesen Imádom.
2014. aug. 11. 13:57
 8/16 A kérdező kommentje:
de hogyan jött nektek ez össze? milyen hosszú volt az a folyamat, amikor pl utáltad a káposztát, vagy az animét, és aztán eljutottál valami oknál fogva oda hogy totál megszeretted? mit csináltatok, hogy voltaképpen megszerettétek? lemásolnám ezt a dolgot és akkor ezt mindenre ki lehet vetíteni, hogy az utálatot hogyan kell átalakítani szeretetté?!
2014. aug. 11. 15:10
 9/16 anonim ***** válasza:
anime---> 3 év
2014. aug. 11. 15:19
 10/16 A kérdező kommentje:
és hogyan kezdődött? csak írd le részletesen.
2014. aug. 11. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!