Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy hogy valamily...

Voltatok már úgy hogy valamilyen dolgot ki nem állhattatok, egyenesen utáltatok, később azonban mégis megszerettétek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Anime: kiskoromban imádtam a pokemont, egxik kedvenc mesem volt, most utalom es irtozom tole

Ejjel-nappal bp: eloszor ki enm allhattam most meg minden nap nezem

Kiskoromban szerettem sokfele hust, most mindet megutaltam.

Regen nem szerettem az iPhone-t meg ugy az Apple-t altalaban, de most imadom *-* (ok: android telefon+win gep egyszerre ment tönkre, kiborultam, es vegul ezeknel kotottem ki)

2014. aug. 11. 18:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen: régen utáltam Olaszországot, mígnem egyszer kijutottam oda és kissé megkedveltem. Vagy: sokáig nem tetszettek a 2001-ben kiadott FORD MONDEO-k, mígnem az egyik ismerősömnek ilyen lett, és megtetszett.

Az ember (7 évente) változik.

2014. aug. 11. 22:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) tetszik ahogy az ember szinte akármit elérhet, ez az alapja a sikernek, a változtatás, a renováció.
2014. aug. 12. 10:16
 14/16 csingilingg84 válasza:

Egyenesen megvetettem a narancssárga színt...soha életemben nem volt semmi narancsos dolgom, se ruhám, se semmi egyebem.

Egy héttel ezelőtt vettem egy narancssárga sálat, mert egyszerűen iszonyatosan beleszerettem, nem is értem, hogyan utálhattam ezt a gyönyörűű színt! ;)

2014. aug. 12. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:

anime--->

Megszerettem a Bleach-et. Majd megutáltam az anime szemet. Utána 2 év múlva elkezdtem nézni a Narutot, mert unatkoztam, s így. Utánna bleach, inuyasha stb....

2014. aug. 12. 13:21
 16/16 A kérdező kommentje:
én a dragonball-al voltam így :D habár egyenesen sohasem utáltam.
2014. aug. 12. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!