Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » De mégis ez mi a csudát jelent?

De mégis ez mi a csudát jelent?

Figyelt kérdés

Soksor Facebook-on a képeknél látom ezt a jelet: #.

Mit jelent?? Azt tudom, hogy "@" ez mit jelent... at=valahol.

2014. ápr. 2. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
@ azt jelenti valahol ??? biztosan ?
2014. ápr. 2. 22:42
 2/5 anonim válasza:
Ezeket hívják tag-eknek, ez inkább az instagramról terjedt át a Facebookra. Úgy kell elképzelni hogy pl van egy kép amin van egy méh a virágon és te oda írsz tag-eket hogy #méh #virág. Nincs jelentősége annak hogy pont ezt az irásjelet választották (szerintem).
2014. ápr. 2. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Kereszt-jelnek hívják. Zenében a kottán módosítójel, a hangmagasságot egy félhaggal felemeli. Egyébként elválasztójelként használják. Az USA-ban címzésnél az apartment számát jelöli, pl. 10 Roden st. #32 = Roden utca 10 szám, 32-es lakás.
2014. ápr. 2. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:

a neten ez a hivatkozás jele, amit itt is helyesen használ mindenki

pl ha az egyes válaszoló kommentjére reagálnék, úgy kezdeném: 1#

van egy ilyen oldal, ahol egy rakás hivatkozást használnak, követések alapján van csak ismerősöd, nem jut eszembe a neve

2014. ápr. 3. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
* ott egy rakás hivatkozás van hol erre, hol arra, nem is értem hogy kell használni az oldalt, szóval nem is ismerősöd van, hanem te követsz valakiket, meg mások követnek téged, vagy a bejegyzéseket, telis tele az egész hivatkozásokkal, meg utalgatásokkal
2014. ápr. 3. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!