Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők/Lányok! Voltatok már...

Nők/Lányok! Voltatok már férfi mosdóban?

Figyelt kérdés
a férfiakat nem zavarta hogy megláttátok őket pisilés közben?
2014. márc. 20. 17:49
 1/5 anonim válasza:

Nem.

Sőt, az se zavar ha 1 szép nőt látok pisilés közben-:)

2014. márc. 20. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem egyszer általános iskolában bezártak a fiú wc-be. Fiúk nem voltak bent.

Később egy rendezvényen nem volt jó a férfi-női wc arány, és egy idő után a nők is elkezdték a férfi wc-t használni. (A férfiak nem mentek be a nőibe, mert ott mindig kilométeres sor volt.) Ahol a piszoárok nem voltak elválasztva, ott ha kialakult lányokból sor, a férfiak inkább beálltak a sorba a fülkékhez, nem használták a piszoárokat. Szóval valószínűleg zavarta őket.

2014. márc. 20. 17:55
 3/5 anonim válasza:
Mintcsak az előzőt, a fiúk engem is bezártak.xD
2014. márc. 20. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
9%
Igen, voltam, de egyik helyzetben sem volt jelen férfi is. Egyébként nem vágom miért kéne zavarban lenni, minden nő látott már olyat, meg aztán baromira nem azért mentem be, hogy pasikat lessek.
2014. márc. 20. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Akár hiszed, akár nem, a férfiak is emberből vannak.

Pontosan azért zavarja őket a te jelenléted, amiért téged is zavarna, ha férfiak mennének be a női WC-be. Mindenki látott már mellet, meg egyebeket is (főleg így az internet korszakában), mégis bizonyára téged is zavarna, ha a férfiak sorban állnának a WC-ben, ahol egy kis fülkében kucorogva próbálod elvégezni a dolgodat.

2014. márc. 21. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!