Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi társaim! Amikor először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim! Amikor először voltatok szerelmesek, ti is túlnyomultátok magatokat?

Figyelt kérdés

Azelőtt nem sok lánnyal beszélgettem még.

Ilyet még nem is éreztem soha. Annyira megrészegültem, hogy azt hittem ő az igazi:)pedig még nem is ismertem.

Kezdetben még szerintem vonzódott is hozzám, de túl hamar kiöntöttem a szívem, és ezzel elriasztottam, mivel hogy is szerethetné valaki azt, akit még nem is ismer.

Azóta már ráébredtem, hogy ennél még az is jobb lett volna, ha egy bunkó paraszt lettem volna. Azzal se értem volna el semmit, de legalább nem alázom meg magam.

2013. okt. 21. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Túl. :)
2013. okt. 21. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Az előbb már emésztetted ezen magad.Szerintem lépj túl rajta,felejtsd el,tapasztalatnak jó volt.Legközelebb majd óvatosabb leszel.
2013. okt. 21. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Jah, az első mindig gáz, néha még a második is....
2013. okt. 21. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, he! :)

Amúgy ezt egy életre jegyezd meg (vésd bele az agyad azon részébe, amelyet a pia, ill. a tudatmódosító szerek nem érhetnek el), mert egy komolyabb kapcsolatban (pl. házasságban), ugyanígy el lehet b.aszarintani a dolgot ezzel a hozzáállással, és akkor már nagyobb a bukta!

2013. okt. 21. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!