Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti jártatok már olyannal akibe nem voltatok szerelmesek? Milyen volt? Meddig tartott a kapcsolat?
Én cdsak annyit mondok: ne lépj ilyenbe, mert ebből nincs kiszállás.
Inkább legyél singli, de ne lépj bele ilyenbe.
Utólag tudom,hogy nagyon nem volt szerelmes. Sokkal fiatalabb voltam, és hirtelen fellángolás volt, inkább csak azt hittem,hogy szerelmes vagyok. :D
Ez többször is előfordult. Egyik sem tartott tovább 2 hétnél.. :D Eleinte jónak éreztem mindent, letisztáztam magamba,hogy én vele akarok lenni.. majd zavart ha puszit adott, ha közeledett felém, talán elkezdtem "undorodni" tőle v.milyen szinten.. :/
Ez csúnya fogalmazás így, de így történt.
Volt ilyenem, emlékszem akkor én is tettem fel hasonló kérdést. :D
Majdnem egy évig tartott, de nem volt jó.
Az eleje még elment, sok ígéretet kaptam tőle, de aztán nagyon nem illettünk össze, kész szenvedés volt. Mindig éreztem, hogy hiányzik a kapcsolatból valami és rémes volt, amikor rákérdezett, hogy szeretem-e. ( egyébként ő sem szeretett engem egy kicsit se) Örülök, hogy vége.
Lapos volt az egész és vacak. Lelkileg is és szexben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!