Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel ugyanabba a fiúba zúgtunk bele. Most mit csinálja?
és a leggázabb hogy a barátnőm nem szereti a sminket , nem szeret divatosan öltözni, fiús ruhákba jár sőt volt már olyan hogy az apukája ruhájába jött.így persze hogy nem néz rá senki.de most ugyanazt a fiút vettük észre és általába minket szokott bámulni és egyszer odajött hozzám amikor tesin elestem és megkérdezte hogy jól vagyok e.de az LB-m még örült is neki.de azt mondta:
"Én kinyírlak ha ti járni fogtok"
de ezt nem szószerint mondta legalábbis remélem.de nem az a baj hogy "kinyírna" hanem az hogy ha esetleg összejönnék a fiúval lehet végetérne a barátságunk.de hát együtt szoktunk álmodozni meg minden.ő is ugrál ha szembejön vele a folyosón és én is.együtt is szoktunk örülni.és ha mondjuk a fiúnak tetszenék (már tudom h tetszem neki de a barinőm nem tudja) akkor nemet kéne mondanom neki a barátnőm kedvéért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!