Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyik legjobb barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik legjobb barátnőmmel ugyanabba a fiúba vagyunk szerelmesek. Nagyon rosszul érzem magam miatta mit tegyek?

Figyelt kérdés
A srác valószínűleg engem szeret de nem járhatunk mert idősebb vagyok nála nem is akarnék hiába szeretem. Tudom, hogy sokkal jobb lenne neki a barátnőmmel nem is bánnám ha összejönnének mert tudom hogy jobb lenne neki . De vhogy mégis árulónak érzem magam a barátnőm szemében mert ő nem tuja h nekem tetszik a srác.
2009. júl. 20. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát de ha szeretitek egymást a fiúval, akkor mért ne járhatnál vele? Ha nem olyan nagy a korkülönbség, akkor sztem nem baj az ha idősebb vagy nála.. azt meg a barátnődnek is meg kell értenie, hogy a srác Veled lesz boldog.. De először sztem mindenképpen mondd meg a barátnődnek, hogy neked is tetszik a srác.. és azt is mondd meg neki, hogy nem tehetsz róla, és nem szeretnéd, hogy emiatt tönkremenjen a barátságotok. Azt meg ne mondd, hogy a srácnak a bnőd lenne jó.. az a jó mindenkinek, akit igazán nagyon de nagyon szeret! Remélem segítettem :)
2009. júl. 20. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a barátnőd vagy a pasi, ilyen esetben vagy-vagy.

döntsd el, ki kell, a barátnőd vagy a pasi? mert az úgy nem fog menni, hogy valamelyikőtök összejön a pasival, és a barátságotok is ugyanolyan lesz mint régen. én a barátságot választanám.

2009. júl. 20. 20:19
 3/8 A kérdező kommentje:
hát 4 év a körkülönbség és még fiatal szóval nem nagyon kéne a baránőm meg a táncpartnere és nem akarom h miattam összevesszenek és tönkremenjen az eddigi munkájuk...
2009. júl. 20. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
sztem próbáljátok ki 3-asban
2009. júl. 20. 20:34
 5/8 A kérdező kommentje:
kössz pfff
2009. júl. 20. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
egyértelmű: csináljátok hármasban :)
2009. júl. 20. 22:27
 7/8 SzSzili ***** válasza:
25%
hármas a tuti :P
2009. júl. 22. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Ebben a helyzetben vagyok én is. A srác a barátnőm szereti. Én mondtam a lánynak, hogy félreállok, próbálják meg, én legyek akadályozó tényező. Őszintén kívánom, hogy legyenek boldogok együtt, még ha az én szívem bele is szakad.

Most olvasom, hogy a barátnőd nem tudja. Gondolod, hogy együtt tudsz ezzel élni? Szerintem jobb lenne, ha elmondanád neki. Nekem nagyon jó volt, hogy a barátnőmmel meg tudtam beszélni. Ha elég erős a barátságotok, kibírja ezt.

2009. júl. 22. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!