Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi kivetnivalót találnak az...

Mi kivetnivalót találnak az emberek abban, ha egy FEHÉR ember normális, kultúrált körülmények között* felnevel 10-15 gyereket?

Figyelt kérdés
* A gyerekek jól érzik magukat, szeretve vannak, van kajájuk, ruhájuk, járnak iskolába, felsőoktatási intézménybe is.
2010. márc. 25. 16:16
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

17:30 Nekem 4 testvérem van és őszintén mondom, hogy nagyon örülök nekik és semmiért nem adnám őket. Sose gondoltam másképp, gyerekként sem. Pedig nem vagyok egy szent ember, szeretem a kényelmet, a sajátot.

Mindenki más persze.

2010. márc. 25. 17:53
 22/51 A kérdező kommentje:

17:34

Mire gondolsz a p*nci alatt? Arra, hogy tág és nem olyan jó a szex? Mert erről nem tudok tényleg. _Csak azt tudom, h a hüvely alkalmazkodik, és akinek sz*rok a kötőszövetei, az 1 szülés után is "úgy marad", mármint tág lesz. De azért olyan rossz nem lehet a szex, ha még az x. gyerek után összehoztak y gyereket :)

Nő vagyok..

2010. márc. 25. 17:57
 23/51 A kérdező kommentje:
De van idő minden gyerekre, sőt a szülőknek saját megukra is! Nem tudom, hogy csinálják, de számomra is hihetetlen volt, amíg nem láttam. A szülők minden hónapban elmennek valahova kettesben és minden héten egy estét kettesben töltenek. És a gyerekekre ugyanígy van idő.
2010. márc. 25. 18:01
 24/51 anonim ***** válasza:

Én liberálisnak vallom magam, úgyhogy úgy gondolom, hogyha valaki így szeretné, neki ez okoz örömöt, akkor nyugodtan csinálja. Csak akkor viselje el a dolog előnyeit és hátrányait is!

Engem igazából egy dolog érdekelne a sztorival kapcsolatban:

Az anyuka hol dolgozik?

Mármint gondolom akkor azért 15-ször gyesen is volt, tehát nem igen lehet állandó munkahelye (kivéve ha saját cégük van). Ők ezt hogy oldottál meg?

Vagy a férfi olyan jól keres, hogy eltartja az egész családot? Vagy az a nő részmunkaidős állást vállal?

2010. márc. 25. 22:11
 25/51 anonim ***** válasza:
Nem is inkább arra gondoltam hogy nem jó utána a szex, csak nem túl guszta látvány a szülés, és hát elképzelni ezt szegény testrésszel 15x... Ááá nekem ez kicsit... Most komolyan kinek az az álma, hogy legszebb idejét, 15 évet folyamatos szüléssel töltsön? :O De hát az ő dolga... Az én szüleimnek is volt idejük dolgozni, meg ápolnak lenni meg egymással lenni, velünk si foglalkoztak, mégsem volt annyi idejük rám. De hát mindenki más.
2010. márc. 26. 00:12
 26/51 A kérdező kommentje:
22:11 Az anyuka gyesen van állandóan, hiszen 1,5-2 évente születtek a gyerekek. Dolgozott a férje cégénél egy ideig. Az apuka nem keres nagyon jól (rosszul se), de azért a támogatásokkal együtt egy átlagos szinten megélnek.
2010. márc. 26. 09:12
 27/51 A kérdező kommentje:
És ők így érzik jól magukat akkor is, ha ez mások számára furcsa (nekem is az egy kicsit), mindenki más. Egy biztos: öröm rájuk nézni, látszik rajtuk, hogy jól érzik magukat mind a sokan.
2010. márc. 26. 09:14
 28/51 anonim ***** válasza:
Na látod? A támogatásokkal együtt tudnak csak megélni. Na ezzel van a többségnek tele a töke. Mert sok ember csak rakja, rakja a lóvét a közösbe, egyesek meg csak kivesznek. Ennyi röviden. Sztem mindenki úgy gondolta az eltartást, hogy a szülők a saját keresetükből tartsák el a gyerekeket, nem más szülők keresetéből.
2010. márc. 26. 12:51
 29/51 A kérdező kommentje:
Áhh.. tudtam, h ha leírom a támogatás szót, rögtön ráugrik valaki. Ilyen erővel a nyugdíjasok is dögöljenek meg, mert azt a pénzt kapják, amit én befizetek. Meg az eü. ellátásuk is abból van (ők hetente többször járnak orvoshoz, én évente).
2010. márc. 26. 12:57
 30/51 A kérdező kommentje:
Ja, meg ha lebénulsz, akkor is dögölj meg, mert nem tudod eltartani magadat, és miért nem tettél félre annyit, hogy ilyen esetben meg tudj élni magad? Szép kis gondolkodás.
2010. márc. 26. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!