Mi kivetnivalót találnak az emberek abban, ha egy FEHÉR
ember normális, kultúrált körülmények között*
felnevel 10-15 gyereket?
21/51 A kérdező kommentje:
17:30 Nekem 4 testvérem van és őszintén mondom, hogy nagyon örülök nekik és semmiért nem adnám őket. Sose gondoltam másképp, gyerekként sem. Pedig nem vagyok egy szent ember, szeretem a kényelmet, a sajátot.
Mindenki más persze.
22/51 A kérdező kommentje:
17:34
Mire gondolsz a p*nci alatt? Arra, hogy tág és nem olyan jó a szex? Mert erről nem tudok tényleg. _Csak azt tudom, h a hüvely alkalmazkodik, és akinek sz*rok a kötőszövetei, az 1 szülés után is "úgy marad", mármint tág lesz. De azért olyan rossz nem lehet a szex, ha még az x. gyerek után összehoztak y gyereket :)
Nő vagyok..
23/51 A kérdező kommentje:
De van idő minden gyerekre, sőt a szülőknek saját megukra is! Nem tudom, hogy csinálják, de számomra is hihetetlen volt, amíg nem láttam. A szülők minden hónapban elmennek valahova kettesben és minden héten egy estét kettesben töltenek. És a gyerekekre ugyanígy van idő.
Én liberálisnak vallom magam, úgyhogy úgy gondolom, hogyha valaki így szeretné, neki ez okoz örömöt, akkor nyugodtan csinálja. Csak akkor viselje el a dolog előnyeit és hátrányait is!
Engem igazából egy dolog érdekelne a sztorival kapcsolatban:
Az anyuka hol dolgozik?
Mármint gondolom akkor azért 15-ször gyesen is volt, tehát nem igen lehet állandó munkahelye (kivéve ha saját cégük van). Ők ezt hogy oldottál meg?
Vagy a férfi olyan jól keres, hogy eltartja az egész családot? Vagy az a nő részmunkaidős állást vállal?
2010. márc. 25. 22:11
Nem is inkább arra gondoltam hogy nem jó utána a szex, csak nem túl guszta látvány a szülés, és hát elképzelni ezt szegény testrésszel 15x... Ááá nekem ez kicsit... Most komolyan kinek az az álma, hogy legszebb idejét, 15 évet folyamatos szüléssel töltsön? :O De hát az ő dolga... Az én szüleimnek is volt idejük dolgozni, meg ápolnak lenni meg egymással lenni, velünk si foglalkoztak, mégsem volt annyi idejük rám. De hát mindenki más.
2010. márc. 26. 00:12
26/51 A kérdező kommentje:
22:11 Az anyuka gyesen van állandóan, hiszen 1,5-2 évente születtek a gyerekek. Dolgozott a férje cégénél egy ideig. Az apuka nem keres nagyon jól (rosszul se), de azért a támogatásokkal együtt egy átlagos szinten megélnek.
27/51 A kérdező kommentje:
És ők így érzik jól magukat akkor is, ha ez mások számára furcsa (nekem is az egy kicsit), mindenki más. Egy biztos: öröm rájuk nézni, látszik rajtuk, hogy jól érzik magukat mind a sokan.
Na látod? A támogatásokkal együtt tudnak csak megélni. Na ezzel van a többségnek tele a töke. Mert sok ember csak rakja, rakja a lóvét a közösbe, egyesek meg csak kivesznek. Ennyi röviden. Sztem mindenki úgy gondolta az eltartást, hogy a szülők a saját keresetükből tartsák el a gyerekeket, nem más szülők keresetéből.
2010. márc. 26. 12:51
29/51 A kérdező kommentje:
Áhh.. tudtam, h ha leírom a támogatás szót, rögtön ráugrik valaki. Ilyen erővel a nyugdíjasok is dögöljenek meg, mert azt a pénzt kapják, amit én befizetek. Meg az eü. ellátásuk is abból van (ők hetente többször járnak orvoshoz, én évente).
30/51 A kérdező kommentje:
Ja, meg ha lebénulsz, akkor is dögölj meg, mert nem tudod eltartani magadat, és miért nem tettél félre annyit, hogy ilyen esetben meg tudj élni magad? Szép kis gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések: