Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít, ha...

Titeket is idegesít, ha valaki selypít, annak ellenére, hogy tud normálisan beszélni?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki 22 éves, egyetemre jár, szóval értelmes lány. Ennek ellenére, mindig selypítve beszél és ír. Még a telefonba is, amikor felhívom. De az sms-t is úgy írja. 12-13-14 évesen még elmegy az ilyen marhaság, de 22 évesen. Számomra szokatlan.

Sőt, őszintén szólva, engem már nagyon idegesít, hogy ahányszor találkozunk, egy normális mondatot nem tudunk váltani mert ő: "Szijjja, máj nadddóón hiányikáltál. Hod vadol?"... és a többi: "szejetjek naddón djágaszágom; szercsike; telcsimobcsi számikám." stb. Folytathatnám.

10-15 perc után teljesen padlót fogok. Mint egy szellemi vagy értelmi fogyatékos.

Már szóltam neki, hogy ha találkozunk, akkor legalább abban a 2-3 órában ne csinálja... Következő alkalommal ugyanúgy.

Hogyan magyarázzam el neki, hogy ez a selypítés és a többi hülyesége, egyáltalán nem menő, sőt zavaró, idegesítő és ciki.

Ha lehet légyszi normális válaszokat írjatok! :) Köszi!

2010. márc. 24. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Gollam-effektus XD
2010. márc. 25. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Megőrülök tőle. Szerencsére nekem nincsenek ilyen ismerőseim, de ha találkozom ilyen emberrel annak megmondom, hogy ez nálam nagyon nem nyerő.

22/l

2010. márc. 25. 13:27
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 6. hozzászóló: Én is lány vagyok, szóval úgy barátnőm az illető! :D

Tény és való, nem csak értelmes emberek járnak egyetemre, de rajtuk az meg is látszik, mert vagy nem végzik el, vagy csúsznak és 2-sel elvégzik, de ő viszont rendesen tanul, és nem linkeli el...

Konkrétan már mondtam neki, hogy: Basszus, beszélj normálisan vagy itt hagylak, mert sokszor azt sem értem mit akarsz kérdezni, vagy mondani." Erre abbahagyta azon a találkozón, de a következőn ugyanúgy...

Hogy mióta beszél így? Lassan 3 éve, ha jól emlékszem. Csak akkor még nem volt ennyire durva. Szóval normálisan írt sms-t, telefonban is rendesen beszélt, meg msn-en is okés volt... most meg egy ideje kifordult és mint egy dedós, úgy beszél.

2010. márc. 25. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem is rettentően idegesít.

Én rájuk szoktam szólni, hogy "Vagy fejezd be ezt a nyávogást és beszélj normálisan, vagy meg se szólalj. Értve vagyok?"

Na utána egy hang sincs egész nap :)))

Nem bírom az ilyeneket elviselni én ott is szoktam hagyni.

Egyébként nem bírom megérteni mire jó ez. Amikor így beszélnek hozzám az idegbaj kerülget!

Nem tudom mi a jó abban, hogy valaki így beszél.

Én picit selypítek néha (nem direkt!) illetve hadarok vagy hasonló, de ez engem zavar. Nem értem az ilyen embereket, ahelyett, hogy örülnének neki, hogy tudnak rendesen beszélni. Nem értem miért kell visszafelé fejlődni... És ilyen jár egyetemre... Hát tényleg bárkit felvesznek már.

Van egy barátnőm annyira hülye, hogy elképesztő. Úgy eszik, hogy még az orra is vajas meg a haja! Viszont hatalmas mellei vannak szóval kitűnővel végezte a középsulit és most egyetemre jár...

2010. márc. 26. 01:25
 15/15 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen baratnom . .. a falra masztam tole habar nagyon birtam leszamitva a hulye "beszedet" mindig mondogattam neki h hagyd mar abba nem vagy 5 eves de o akkor is csinalta . . .nem nagyon lehet leszoktatni oket rola... de nem is tudom proba szerencse:) remelem neked sikerul leszoktatnod rola a baratnodet ;)
2010. márc. 26. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!