Titeket is idegesít, ha valaki selypít, annak ellenére, hogy tud normálisan beszélni?
Van egy barátnőm, aki 22 éves, egyetemre jár, szóval értelmes lány. Ennek ellenére, mindig selypítve beszél és ír. Még a telefonba is, amikor felhívom. De az sms-t is úgy írja. 12-13-14 évesen még elmegy az ilyen marhaság, de 22 évesen. Számomra szokatlan.
Sőt, őszintén szólva, engem már nagyon idegesít, hogy ahányszor találkozunk, egy normális mondatot nem tudunk váltani mert ő: "Szijjja, máj nadddóón hiányikáltál. Hod vadol?"... és a többi: "szejetjek naddón djágaszágom; szercsike; telcsimobcsi számikám." stb. Folytathatnám.
10-15 perc után teljesen padlót fogok. Mint egy szellemi vagy értelmi fogyatékos.
Már szóltam neki, hogy ha találkozunk, akkor legalább abban a 2-3 órában ne csinálja... Következő alkalommal ugyanúgy.
Hogyan magyarázzam el neki, hogy ez a selypítés és a többi hülyesége, egyáltalán nem menő, sőt zavaró, idegesítő és ciki.
Ha lehet légyszi normális válaszokat írjatok! :) Köszi!
Áhh.. fúúúj ettől esküszöm, be tudnék hányni... főleg ha valaki olyan csinálja akinek abszolút nem áll jól...:)
Én szimplán egyszer kétszer úgy tennék mintha nem érteném miről beszélne, bután ránéznék, és közölném vele h huhhh..légyszike ezt most magyarul is :) vagy vmi hasonló:)
Jééézus, egyidős velem... Hála a jó égnek nem ismerek senkit, aki így beszélne. Különben mikor kezdett el így beszélni? Régebben tudott normálisan? Szerintem kerek perec mondd meg neki, hogy az emberek többsége, közöttük te is, iszonyat idegesítőnek tartja, ha valaki így beszél, pláne egy ennyi idős szájából hangzik nagyon nevetségesen, és ha nem képes rendesen beszélni, akkor inkább nem is beszélgetsz vele. Viselkedjen már a korának megfelelően.
Amúgy megnézném, ha szóbeli vizsgán is így adja elő magát :D:D:D:D
az semmi! ismerek olyat, aki 60 éves (nő) aki időnként ilyenre vált. "Jájj, de cuukki, hihihi, micoda kis édes pofa" kigyerekre.
Kiver a víz, valóban. Némi agressziót vált ki belőlem az ilyen
"egyetemre jár, szóval értelmes lány"
Abszolút semmi összefüggés nincsen, tehát aki hülyének tűnik, az általában az is, hiába jár egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!