Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18. heti UH-on azt állapítot...

A 18. heti UH-on azt állapították meg, hogy 6 ujja lesz a kisbabámnak, szerintetek lehetséges, hogy ennek ellenére normálisan,5 ujjal születik?

Figyelt kérdés
A 2 korábbi UH-on egyszer sem látták ezt a rendellenességet!
2010. márc. 28. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Kezén vagy a lábán?

Semmi baj nem lesz.

Előfordul ilyesmi ez nem nagy baj és később leműtethető ez is szinte rutin műtét már.

Nagyon sok olyannal találkoztam már akiknek a lábukon 6 ujjuk volt.Még picike leműtöttük neki.Mert nemtudna cipőt húzni később.Azóta sincs semmi gon.Nyugodj meg ez orvosolható és nem veszélyes ez ne vegye el a kedved a bébitől és a boldog babavárástól.

Üdv.egy ápolónő

2010. márc. 28. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire lehetséges hogy mégis 5 ujjal szülessen,nem vagyok szakértő de volt már olyan hogy valakinek egész végig látni vélték a kukacot és mégis lány született,szóval gondolom nem lehetetlen,majd kiderül ha kibújik:-)

De szerintem se aggódj emiatt,mert ez nagyon könnyen orvosolható,ez legyen a legnagyobb "baja" a babádnak és akkor már minden rendben lesz!!!

Boldog babavárást!

38 hetes kismama

2010. márc. 28. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
6 ujj? Ez igen! Régen a táltosoknak volt 6 ujjuk. Mindenesetre én elmennék egy 4D-re. Ott majd kiderül minden!
2010. márc. 28. 15:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindkét kezén látták... A nődokim is nagyon megnyugtató volt, kb. annyira, mint ti, amit köszönök is, és tudom, hogy nem szabadna, valahogy mégis rossz érzéseim vannak, leginkább attól félek, hogy mi van, ha ez csak a kezdet... :(
2010. márc. 28. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is 6 ujjal születtem a jobb kezemen anno, de másfél évesen leműtötték. Nincs benne semmi gáz. Ez örökölhető. A családban született még valaki így? Nálam nem emlékeztek vissza a szüleim, hogy kinek lehetett. Az én gyerekeimnek nem lett 6 ujja, viszont az unokanővérem kisfiának az lett szintén. Neki is leműtötték, és semmi baja, már 9 éves. Nyugi!

22 hetes kismama

2010. márc. 28. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!