A 18. heti UH-on azt állapították meg, hogy 6 ujja lesz a kisbabámnak, szerintetek lehetséges, hogy ennek ellenére normálisan,5 ujjal születik?
Szia.
Kezén vagy a lábán?
Semmi baj nem lesz.
Előfordul ilyesmi ez nem nagy baj és később leműtethető ez is szinte rutin műtét már.
Nagyon sok olyannal találkoztam már akiknek a lábukon 6 ujjuk volt.Még picike leműtöttük neki.Mert nemtudna cipőt húzni később.Azóta sincs semmi gon.Nyugodj meg ez orvosolható és nem veszélyes ez ne vegye el a kedved a bébitől és a boldog babavárástól.
Üdv.egy ápolónő
Nem tudom mennyire lehetséges hogy mégis 5 ujjal szülessen,nem vagyok szakértő de volt már olyan hogy valakinek egész végig látni vélték a kukacot és mégis lány született,szóval gondolom nem lehetetlen,majd kiderül ha kibújik:-)
De szerintem se aggódj emiatt,mert ez nagyon könnyen orvosolható,ez legyen a legnagyobb "baja" a babádnak és akkor már minden rendben lesz!!!
Boldog babavárást!
38 hetes kismama
Én is 6 ujjal születtem a jobb kezemen anno, de másfél évesen leműtötték. Nincs benne semmi gáz. Ez örökölhető. A családban született még valaki így? Nálam nem emlékeztek vissza a szüleim, hogy kinek lehetett. Az én gyerekeimnek nem lett 6 ujja, viszont az unokanővérem kisfiának az lett szintén. Neki is leműtötték, és semmi baja, már 9 éves. Nyugi!
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!