Miért van az, hogy ha normálisan tömören megmondom a tutit mindenki lepontoz?
Figyelt kérdés
Mindenki ilyen álszent, beképzelt paraszt?2011. aug. 19. 13:44
1/12 anonim válasza:
Mert az életben is ilyenek az emberek. Nem képesek szembesülni az igazsággal.
2/12 anonim válasza:
Nem, és akkor is lepontoznak ha az övékkel ellentétes véleményt fogalmazol meg.
3/12 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem, hogy mikor tényleg normálisan, szalonképesen válaszolok, mindenki ugat, meg álszenteskedik hogy bunkó vagyok... felbasz
2011. aug. 19. 13:59
4/12 A kérdező kommentje:
titeket viszont felpontoztalak (:
2011. aug. 19. 14:00
5/12 anonim válasza:
Jah, ugyanazt látom itt is viszont amit a magyarokról úgy általában gondoltam. Irigy, álszent, "mindentjobbantudó", "velem történt már olyan is hogy" és társaik. Kemény.
6/12 A kérdező kommentje:
főleg szexuális téren mindenki nagyon okos, mindig megfelelően védekezik, sohasem volt meggondolatlan, és ügyetlen.
2011. aug. 19. 14:06
7/12 anonim válasza:
Jajaja nem tudom miért kell valakit leoltani azért mert elkövette ugyanazt a hibát, amit már mondjuk én is, miért nem lehet normálisan válaszolni. Ha meg értelmi képességeinél fogva nem képes normális válaszra, akkor minek ír bármit egyáltalán? Egy csomóan szerintem csak kötözködni meg a feszkó miatt jönnek ide.
8/12 A kérdező kommentje:
na mindegy. köszönöm hogy elbeszélgettünk :) legalább még vannak normális emberek :)
2011. aug. 19. 14:11
9/12 anonim válasza:
Kihalófélben lévő faj vagyunk:D
Csááá
10/12 anonim válasza:
miért érdekel hogy lepontoznak? én meg azokat nem értem akik azon vergődnek hogy miért pontozzák le őket, nincs nagyobb gondod az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!