Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy a 16 éves holtrészeg lányodat négyen megerőszakolták?
Szerintem másodlagos kérdés a körülmények. Baromira mindegy mennyire volt részeg és, hogy mennyire volt ő is hibás. Ha neked egy részeg csaj kelleti magát és te hívod a 3 haverodat, hogy ba***átok meg, akkor te ártatlan vagy? Majd a bíróságon bizonyítsd be, mennyire kelete magát a csaj. Csak picikét szexin, vagy egy pasinyira vagy 4-es erőszakra?
Ha a lány erőszaknak ítéli meg akkor ki kel vizsgálni az ügyet. És ki**szottul mindegy, hogy mennyit ivott és éppen a pasija k*rta e vagy sem!!!
Szerintem másodlagos kérdés a körülmények. Baromira mindegy mennyire volt részeg és, hogy mennyire volt ő is hibás. Ha neked egy részeg csaj kelleti magát és te hívod a 3 haverodat, hogy ba***átok meg, akkor te ártatlan vagy? Majd a bíróságon bizonyítsd be, mennyire kelete magát a csaj. Csak picikét szexin, vagy egy pasinyira vagy 4-es erőszakra?
Ha a lány erőszaknak ítéli meg akkor ki kel vizsgálni az ügyet. És kib***ottul mindegy, hogy mennyit ivott és éppen a pasija k**ta e vagy sem!!!
Utolsó, ha egy öngyilkos leugrik egy szakadékba, akkor a szakadék a hibás? A fiatal fiúk szinte megd*gnak mindent amit meg lehet. Gondolom, már láttál részeg lányt, és néha ök ráeröszakolják magukat a fiúkra, a fiú meg mire gondol:
"Jé, itt a Nóri, hmmm fogdossa a f*rkam, csokolgat... hmmmm "
Szerinted egy ilyen dolognak, 10 fiúbol hány tudna ellen álni?
04:08
Mit értesz kivizsgáláson?
Mert az ilyen nemi erőszakolós színezetű ügyeket tulképpen sokszor lehetetlen bizonyítani, csak pár tanúvallomás maximum, ha az "áldozat" részeg volt, akkor az övé ráadásul nincs is meg, tehát itt én szegény fiúkat sajnálom, mert ebből csak ők kerülhetnek ki vesztesként. Tök mindegy mi történt, ilyen esetekben sajnos olyan mértékű az elfogultság a lány irányába, hogy attól tartok, ennek keményen megisszák a levét a fiúk, és nem tartom igazságosnak. De nagyon nem.
"""Gondolod, hogy ha 4 srác ilyet csinál, akkor az csak a pia miatt van? Ilyet normális férfi alapból nem tesz, tök mindegy, hogy milyen állapotban van a lány. Ez senkinek nem jut eszébe?"""""
úr isten te hol élsz? Megint jön az ahamis kép, hogy "szegény ártatlan szűzies leányzó és a csúnya fiúk akik mindig cak azt akarják", ez pedig egyszerűen undorító. beszélgettem én tök pszintén erről sok lánnyal, szertinted egy lánynak nem ugyan olyan erősen ez jár az agyában egy számára klassz (vagy több klassz) srác esetén ??
Na ne legyünk már naivak ... Lányoknak legalább annyira az jár a fantáziájukban és legalább annyira csorog a nyáluk mint a fiúknak, csak ez is egy a sok tévképzet közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!