Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudja egy 5 éves kislány feldolgozni, hogy megerőszakolták?
Te jó ég,ki volt az az aberrált állat aki ilyet tett veled?
És az anyukád miért nem segített?Szerintem menj orvoshoz,ez nagyon komoly trauma lehetett az életedben.Nem kell szégyelleni szakember segítségét kérni.Az életed minősége,milyensége múlhat ezen,hogy fel tudod-e valaha ezt dolgozni.Nem lenne jó,ha emiatt nem tudnál teljes értékű életet élni,nem lenne boldog párkapcsolatod.Ha úgy érzed,nem tudsz egyedül túl lenni ezen,ami nem csoda kérj segítséget.
Nagyon sajnálom,hogy ilyen megtörténhet egy gyerekkel,meg egyáltalán bárkivel.
Kívánom,hogy minél előbb sikerüljön feldolgoznod ezt neked.Azt nem értem,hogy az anyukád miért nem segít.
Úgy gondolta ha nem vesz róla tudomást, akkor az nekem könnyebb. Így sem vagyok teljes értékű ember, mert úgy érzem valami hiányzik. Felajánlotta a tesóm, hogy szól a pszichológus barátnőjének, amit el is fogadtam, de azóta sem szólt neki, ennek is jó pár éve. 2 embernek mondtam el a volt kapcsolataim során és mindig szakíts lett a vége...
És hogy kik tették ezt velem? A saját szomszédaink és még engem vertek meg otthon.
Ha még téged vertek meg érte, akkor ne haragudj, de hulladék családod van, egy valamire való ember kiverte volna belőle a szart is és feljelentette volna a rendőrségen. Ha veled megtette, lehet másokkal is utánad és azok a felnőtt kislányok is hasonló problémákkal küszködnek, mint te, a te szüleid miatt.
Sajnos a szomszédod és a környezeted is semmirekellő, hiba lenne hozzájuk fordulni. Minden ember másként működik, ezért nincs rá egyértelmű gyógymód, de fontos, hogy ne sajnáld magad és ne akard elfelejteni, mert mindenképp végig fogja kísérni az életed, ha megpróbálod elfelejteni, ha nem. Gondolkodj a történteken sokat, éld át újra a fejedben, találj egy elfoglaltságot arra, hogy levezesd a keletkezett dühöt. Jó lenne ha lenne melletted olyan férfi, aki ebben segítene, aki tényleg megértene és meg tudnál benne bízni, mind az ilyen titkaiddal, mind az ágyban, de az ilyen férfi rendkívül ritka.
"A stressz életerővé alakításának taoista módszerei" című könyvet ajánlanám és egy jó nagy beszélgetést valakivel. A könyv 1280 Ft. Itt olvashatsz róla: [link] Lehet, hgoy elsőre nem fogsz érezni dolgokat, de semmilyen ezoterikus gyakorlat nincs, ami elsőre menne mindenkinek. Fejlődni kell.
És még ezt a videót, amiben arról van szó, hogy hogyan töröljük ki a rossz emlékeket: http://www.youtube.com/watch?v=hE5-VfUXtyE Tudom, egy átlag nyugati végigröhögi ezt az egészet, vagy legalább oltári nagy hülyeségnek tartja, de szerintem te olyan szinten vagy, hogy simán kipróbálod a javulás érdekében. Hidd el nekem, egyáltalán nem hülyeség amit ez a férfi mond. Nem is biztos, hogy sikerülni fog elsőre, de tovább kell próbálkoznod.
Tudom, ez az egész úgy hangzik, mint egy reklám, de tudnod kell, hogy nem azért írom ezeket, mert azt akarom, hogy megvedd a könyvet, meg csináld a gyakorlatokat, hanem azért, mert segíteni akarok. Ezek a dolgok tényleg működnek.
A fiúknak meg ki kellett volna melletted állniuk. Nagy trauma ez, de nem legyőzhetetlen.
Igen, külön élek a szüleimtől lassan fél éve. Nem fogom anyámat megkérdezni, mert tudom mi lesz a válasza.
Köszönöm nektek, hogy ennyire megértőek és segítőkészek vagytok.
Elég régi téma de hozzászólnék:
Érdekes az emberi elme.
Van aki ezt évtizedekig elfojtja és marcangolja a tudat, mardossa lelkét. Pedig az elszenvedője (ilyen vagy te) Ez a legrosszabb.
Történnek rossz dolgok emberekkel, de a jelennek élj ne a múltnak.
Másrészt ez egy igen érdekes eset, volt már kislányerőszakkal is dolgom és hallottam is történeteket, de a lányok pár év múlva már nem is emlékeztek a pontos részletekre, mert az agy egyszerűen eldobta a fölösleges és rossz emlékeket és így túl tették magukat rajta.
Szóval azt akarom mondani, hogy te neked állandóan és rögeszmésen ezen jár az agyad, e köré építed gondolataid, akár tudatosan akár nem. (Gondolom a probléma azért súlyosbodott húzódott mert nincsenek igazán pozitív emlékek sem.)
Csak rajtad múlik, hogy akarsz ezen változtatni vagy sem.
Csak példa:
Volt olyan páciensem akit megerőszakoltak, és nem hogy negatívan, de pozitívan fogta fel, és hogy ő erős és ha ezt is túlélte mást is túl fog.
Volt olyan is aki egyenesen rákkattant a témára, és manapság már az izgatja, ha bizonyos korlátok között persze, de kiszolgáltatott és megerőszakolják. Nem vicc én is ledöbbentem mikor elmondta, hogy már minden rendben van. Azóta is csodás házasságban él.
A múltat felejteni és a jövőbe nézni pozitívan gondolkodni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
az utolsó kommentáló vagyok... írj ha szeretnél beszélni róla... fel a fejjel... van némi hasolnóság a történetünkben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!