Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy a 16 éves holtrészeg lányodat négyen megerőszakolták?
22.30-as vagyok, ja és nőgyógyász, fogamzásgátló, esemény utáni tabletta, az kéne még hogy ezek után teherbe is essen... plussz esetleges tesztek a fertőzések kiszűrésére
és felvilágositás az óvszerhasználatról
ja és feltétlenül beszélgess el róla hogy mióta nem szűz, és kivel veszitette el kapcsolat vagy csak egy kaland stb.
Pszichológust természetesen a későbbi lelki traumák miatt ajánlottam és hogy ezt fel tudja most dolgozni.
aki pedig elhányná magát a gyerekétől annak üzenem hogy az olyan gyerekekből lesznek csak igazán a ribancok! Inkább ne szűljön, ha nem tud a gyereke mellett kiállni bármilyen is...
És a lányod ezt elmesélte neked?
Lehet, hogy valamit kevertek az italába, nem? Mert akkor nem ő tehet róla.
De ennyire leinni magát, hogy önkívületbe essen....?
Fontosak a részletek, és aszerint járnék el, mert nem mindegy.
Nahát épp azért sem kell inni nehogy valamit beletegyenek. Alapszabály hogy nem iszunk bele akármibe. Legalábbis én ezt már tudtam kamaszként is.
És persze velem is megtörténhet, de én legalább tudnám hogy nem miattam van. Aki viszont olyan részeg hogy nincs magánál az jó eséllyel magára vethet. Mert talán ha józan lenne akkor el tudna futni, esetleg mert részeg állapotban tehet olyat amivel felkelti a fiúk kiváncsiságát, biztatja őket- nem szó szerint- hogy tegyék meg, arról nem is beszélve hogy egy buliban nagyobb eséllyel történik meg mint otthon vagy a könyvtárban vagy kutyát sétáltatva --- de hát aki nem bulizza szét magát az úgy látszik még a felnőttek között is megvetendő.
Kedves Kérdező!
Én a helyedben először magamban keresném a hibát : mit rontottam el az elmúlt 16-17 évben, hogy a lányom 16 évesen holtrészegre issza magát és nem vigyázok rá, mikor hova megy?!...
Te vagy a hibás, hogy a lányod ilyen helyzetbe keveredhetett!!!
Nekem is vannak gyerekeim (19 éves lány, 18 éves fiú), egyikük sem volt még részeg, nem engedem őket éjszakai bulikba (nem is akarnak menni)...
Hogy lehet, hogy az én lányom még nem került ilyen helyzetbe???...
================
- Vidd el a lányod orvoshoz és vetessetek látleletet.
- Menjetek el a rendőrségre és tegyetek feljelentést. (Bár az, hogy a lányod holtrészeg volt, eléggé komolytalanná teszi a feljelentést)
- Nem lehet, hogy a lány italába valamit belekevertek (drogot), ami kiütötte, és ezért tűnt úgy, mintha holtrészeg lenne???...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!