Egy ilyen munkatárssal mit csinálnátok?
Férfi vagyok, és van egy kolléganőm, akivel meggyűlt a bajom.
Eleinte jól megvoltunk, de aztán egyik nap megette az ebédemet, ami a hűtőben volt.
Pont mikor túlóráztam, és 12 órát voltam bent.Ráadásul a napom fénypontja lett volna az ebéd.Ő viccesnek tartotta, és amint tapasztaltam az ebéd hiányát, rögtön mondta,hogy ő volt, és finom is volt.
Először azt hittem, szórakozik, aztán rájöttem,hogy nem, tényleg megette.Magyarázta azzal,hogy éhes volt, nem volt rajta a nevem, azt hitte az övé...(mind hazugság)
Nem mutattam ki,hogy legszívesebben az asztalt is ráborítanám, ennyiben hagytam a dolgot.
A mai napon viszont az öltöny felsőmbe tejszínhabot nyomott. (a szék támláján volt, és az ujjaiba belülről belenyomta,hogy majd mikor felveszem milyen vicces lesz)
Nem egy olcsó öltöny, de nem is ez érdekel.Ez gusztustalan,undorító és gyerekes.Komolyan mondom, ha nem nő lett volna, úgy pofán verem, de úgy...olyan dühös lettem, hogy azt nem tudom szavakba leírni.
Először emelt hangon elmondtam,hogy ez mennyire primitív dolog, de ő csak nevetve mondta,hogy ugyan már.
Gondoltam, mivel nem üthetem meg, lévén,hogy ő egy nő (vagy legalábbis valami olyasmi) arra jutottam,hogy a súlyával sértem meg (van ám neki)
Mikor ez megtörtént majdnem nekem jött, hogy én ,hogy jövök ahhoz,hogy olyannal sértegetem amiről ő nem tehet.
De akkor is, mennyire féreg dolog valakinek "tönkretenni" a ruháját?Vagy milyen jogon nyúl egyáltalán hozzá?Megdolgoztam azért a rohadt öltönyért, most nem elég bevágni a mosásba, tisztítóba kell vinni...
Gyerekes az egész, szégyenletes,hogy ilyen helyzetbe hozott, nem tudom mit csináljak vele,amennyiben nem áll le?
Ha általános iskolában lennénk,akkor azt mondanám,hogy tetszem neki, de azt nem így kell kimutatni, mert ez nagyon az alja...
Ó, hát nagyon egyszerű!Legközelebb két doboz ebédet vigyél be.Az egyiket tartsd elzárva(ha lehet) magad részére.A másik legyen a hűtőben a kolléganő részére, némi hashajtóval feljavítva.Aztán miután megette(vagy önkényesen, vagy a te kínálásodra), pár óra múlva, mikor már valszeg dolgozik a hashajtó, közöld vele bájosan mosolyogva, hogy azt a rokonok kaparták össze a kutyádnak, de inkább a kutya maradjon éhen...Ezek után szerintem nem fog belezabálni az ebédedbe, ha maradt még egy minimális agysejtje.
A tejszínhabra a válasz ? Kend be fekete cipőkrémmel valamijét.De ne nyomj rá annyit, hogy érezze, abból kevés is elég, hogy jól összemaszatolja magát vele.Az a hagyományos cipőbox., nem az a szivacsos szar...
Pl a cipője belső oldalára, fésűjére kensz kicsit (ha a fésű fekete)Vagy előveszel egy cipőkrémmel kezelt fekete fésűt, ha hiú liba, akkor kölcsönkéri ha azt mondod neki, hogy furán áll a haja,aztán úgyis majd a haja után az arcát babrálja meg és nagyon szépen fog kinézni... :D
Vagy valami hasonlót..Én ezt csinálnám.
Vagy ha fél a pókoktól, mondd neki hogy pók mászik a hajában, de ezt kizárólag csak nagy közönség előtt érdemes eljátszani. Ha ügyesen csinálod, szép eső táncot fog eljárni.
Vagy ezek kombinációja szabadon.Valószínű ezek után már nem lesz tréfás kedve.
A tisztítószámlát mindenképpen nyújtsd be neki, hogy fizesse ki.
És mondd meg neki, hogy ha Mégegyszer a kajádhoz nyúl, akkor mész a főnökhöz, és jelented a lopást. Mert ez az volt.
A tisztító számla benyújtása valóban jó ötlet. Nem baj, ha érzi, hogy a kis vicceinek anyagi vonzatai is lehetnek.
Ha hajlamos a hadviselésre, akkor csak óvatosan a válaszcsínyekkel, mert van akinek semmi se drága, ha bosszút akar állni.
A felettese előtt megalázás (szembesíted a ténnyel, hogy primitív jellemre vall, bosszantó, gyerekes és kontraprodukltív, amit csinál) jó lecke lehet. De el is panaszolhatod a felettesének, hogy egy ilyen hülyegyerekként viselkedő "kollégával" nem lehet dolgozni. Miatta nem halad a munka, és a viselkedése amúgy is vállalhatatlan. Nem baj, ha a tehénke is jelen van, mert így nem tűnsz sunyinak, hogy a háta mögött panaszolnád be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!