Általános iskolába, ha fiúk vagytok. Ti mit csinálnátok/ csináltok ilyenkor? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van pár lány osztálytársam akikkel régebben nagyon jóba voltunk. Van egy fiú osztálytársam, aki egyben a padtársam is, aki azokhoz a lányokhoz folyton odamegy. És a lányok engem már szinte észre se vesznek. Ez nekem agyon rosszul esik, és azzal a fiúval meg folyton beszélnek stb. Az egyik lány nem, hogy észre sem vesz, kezd engem meg utálni a semmi miatt. Vagyis hát úgy látom, hogy a semmi miatt, Voltatok már ilyen helyzetben? Ti mit tetettek/ tennétek? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!2015. máj. 29. 19:54
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Szia, igazából nem egészen értem, hogy te miért azokkal a lányokkal akarsz újra barátkozni. Nem csak ők járnak az osztályba, barátkozz más lányokkal és fiúkkal is. Az általános iskola ilyen. Ne akard, hogy mindenki szeressen, te csak tartozz egy közösségbe amiben jól érzed magad. Az ilyen gondok amugy is megoldódnak maguktól. Viszont, ha annyira jóba akarsz megint lenni velük ( de szerintem nem éri meg), akkor te is, mint a másik srác, menj oda, add önmagad, viccelődj velük és beszélgess mindenféléről. Ha esetleg ott van a másik pasi is akkor vond be őt is a beszélgetésbe, hogy a lányok lássák, hogy vele sincs semmi bajod. A lány meg, aki kezd megutálni...na annál kérdezz rá nyiltan, hogy mi a próblémája és mondd el, hogy te nem akarsz vele rosszban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!