Mit csináljuk a tanárral? Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Van egy tanárnőnk, aki nagyon gusztustalan dolgot csinált órán.
Mindig turkál a fenekében és utána megszagolja az ujjait.
Már mondtuk az osztályfőnöknek, de ő nem hiszi el, azt hiszi, hogy csak hülyéskedünk.
2014. okt. 2. 19:54
1/9 anonim válasza:
Hát ez kajak XD Viccet félretéve..most akkor mindig ezt csinálja vagy csak csak egyszer csinálta?Menjetek oda minél többen szólni az osztályfőnöknek,minimum az osztály 2/3 része!Hányadikas vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
Többször is csinálta, nem csak egyszer vagy kétszer.
11.-es vagyok.
2014. okt. 2. 19:58
3/9 anonim válasza:
Vegyétek videóra. Fogadok az osztályban mindenkinek van telefonja, ami legalább 720p-s videót tud felvenni.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem vehetjük videóra,vannak azok a személyiségi jogi izék.Mi járnánk pórul, ha levideóznánk.
2014. okt. 2. 19:59
5/9 anonim válasza:
Értem..meg gondolom tilos mobilt használni,ezért nem is írtam..
7/9 anonim válasza:
Miért nem hozzátok zavarba?
Amikor órán éppen turkál a seggében, akkor miért nem kérdezi meg az egyik diák, hogy
- Tanárnő kérem..Nekünk tényleg néznünk kell, hogy a valagában turkál?
Vagy
- Tanárnő! Van valami a fenekében, hogy ott matat?
Vagy
- -ugye most nincs szar szaga a kezének??
Jót röhögtem, de ne sértődj meg ha nem tudom elhinni, hogy ezt csinálja.
8/9 anonim válasza:
Bocsi, de ezt elég nehezen hiszem el. Különben is, hogyan tud turkálni benne, szoknyában van harisnya nélkül és félretolja a bugyit, vagy mi? Nem lehet, hogy kicsit többet képzeltek a tetteibe diák lévén?
9/9 anonim válasza:
" - Tanárnő, segíthetünk valamiben ??? " XDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!