Mit csinálnátok, ha a saját hibátok miatt csúsznátok le a lottófőnyereményről?
Figyelt kérdés
Felírnátok otthon egy kis cetlire a számokat, hogy ezt fogjátok megtenni. De valamilyen okból mégsem rakjátok meg, lustaság, feledékenység, akármi. Megnézitek a lottósorsolást, és azokat a számokat húzták ki, amiket te is felírtál. Hogy reagálnál?2013. jún. 12. 18:12
1/4 anonim válasza:
Igazából sehogy. Ez van, nem tudsz vele mit csinálni. Én nem rágódok olyan dolgokon,amiken nem tudok változtatni. :)
3/4 anonim válasza:
Ha saját hibámnak számít, hogy nem lottózom, és emiatt csúszom le mindig a főnyereményről, akkor ugyanazt, amit eddig. :)
De ha mégis kísértésbe esnék, és úgy csúsznék le, akkor annyiszor verném a fejem a falba, ahány forintot elbuktam.
4/4 anonim válasza:
Először lenne egy laza szívrohamom, utána röhögőgörcsöt kapnék. Amikor végeztem, gyorsan megőszülnék, majd lenne még egy laza szívrohamom. Mindez egy percen belül.
De utána már nem érdekelne, legyintenék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!