Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Kezdjük a legelején , szóval a történet rólam szól , 27 éves vagyok és Londonban élek már lassan 3 éve .

Ez egy drága város, a lakás , a közlekedés , és még sokminden, de ennek ellenére szerencsére "jól" elvagyok , és normális munkám van , a nagyfőnökön kívül pedig mindenki normális.

Szóval , szeretem ezt a várost és szeretnék még itt élni , lehet hogy el is tudnám képzelni azt , hogy itt maradok elég sokáig , persze , ha csak találok egy barátnőt .

a lényeg ezen van : "ha találok egy barátnőt" ugyanis , van valami velem , nem akarom leírni hogy mi , ami miatt kb sosem volt barátnőm .

azzal nem volt , nincs bajom , hogy most elmegyek valami pub-ba vagy valami és akkor hazaviszek egy lányt ,csak sosem tudom megtartani őket utánna emiatt a dolog miatt.

aztán elgondolokztam , hogy hazamegyek , és megcsináltatom ezt a műtétet, és utánna meg visszajövök . szerintem ez lenne vagy 4-5 hónap biztosan .

a problémám pedig az, hogy most akkor hazamegyek jövő januárban , itt hagyok mindent és mindenkit most . az állásomat, a barátokat, és azt a lányt is aki miatt elgondolkoztam ezen az egészen .

szóval ennyi kb , tudom hogy elég hülye helyzet ,meg furán hangzik meg minden , de ezen a dolgon én minden nap gondolkozom .

Hazamegyek januárban , feladok itt mindent , visszajövök és már semmi sem lesz ugyanolyan kb, mert nem hiszem hogy vissza tudnék ide jönni dolgozni . meg minden .

de szeretném megcsináni , mert tudom hogy hülyén hangzik , de szeretnék egy barátnőt , nem csak egy éjszakára.

ti mit csinálnátok , ? hazamennétek akkor , aztán utánna vissza , vagy csak így maradnátok itt aztán kész .

hogy mi ez a dolog ami bajom van , nem , nem a férfiasságomról van szó , ez valami más.

2014. márc. 10. 12:53
1 2
 1/14 Imola Ágnes ***** válasza:
Hát így...elég ködös...fogalmam sincs milyen tanácsot adhatnék...vagy adhatnának mások...
2014. márc. 10. 12:58
 2/14 A kérdező kommentje:
nem is tudom , lehet hogy nem is vártam semmi tanácsot, csak le akartam írni vagy valami . igazából még nem is mondtam senkinek se ezt hogy most ezen gondolkozom.
2014. márc. 10. 13:05
 3/14 Imola Ágnes ***** válasza:
Azt nem értjük, hogy mi az a gond, ami miatt nem lehet barátnőd... vagy más...ha megcsinálod a műtétet, akkor biztos, hogy lesz barátnőd?
2014. márc. 10. 13:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudjuk, hogy mi az a baj, ami miatt szerinted nem lehet barátnöd tartósan, ezért nem tudunk olyan választ adni, aminek értelme van.
2014. márc. 10. 13:18
 5/14 A kérdező kommentje:

Ez egy jó kérdés ,és igen , biztos lenne , vagy lesz .

Ezen a dolgon kívül ,nincs semmi baj a külső megjelenésemmel, és ráadásul még normális is vagyok . (legalább is ezt mondják )

Ez egy olyan dolog, hogy ha most megyek az utcán vagy valami , nem lehet észrevenni csak úgy . Engem nagyon zavar már rég óta , most van pénzem is megcsináltatni ezt .

2014. márc. 10. 13:24
 6/14 A kérdező kommentje:

Szégyenlem , ezért nem akarom leírni sem , amúgy meg pl. ha most ezt elmondanám egy haveromnak vagy valami ismerősömnek kb ilyen reakcióra számítanék .

Te nem vagy normális, emiatt akarod ezt az egészet, ez hülyeség, nem is számít annyira.

Pedig számít .

2014. márc. 10. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Hiányzik 3 szál hajad, vagy van egy anyajegyed? A nevedet hamarabb elárulnád itt, mint ezt a "semmiséget"?
2014. márc. 10. 13:32
 8/14 A kérdező kommentje:

Látod ez az . Neked meg másnak kb semmiségnek tűnhet . de nekem nem az.

Ez most csak egy példa lesz , de más nem jut most az eszembe .

Tegyük fel , hogy szemüveges vagy , vannak barátaid, jól elvagy, meg minden , de ez nem jön be a lányoknak annyira.

Viszont , tudsz kontaktlencsét csináltatni .

2014. márc. 10. 13:38
 9/14 Imola Ágnes ***** válasza:
Az a helyzet, hogy akicsak azért, mert szemüveges nem talál magának komoly párt, az kontaklencsével, sőt tökéletes látással sem fog....
2014. márc. 10. 13:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a "problémád" az igazi probléma. Az már esetleg, hogy ezzel vagy elfoglalva az helyett, hogy megbékélnél vele. Nézz kölül, a világ tele van csúnya, kövér, gebe, nagy orrú stb. emberekkel és nekik is van párjuk. Ha az ember szeret valakit, akkor azt hibáival együtt szereti, mert ha nem, akkor meg az egésznek semmi értelme...
2014. márc. 10. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!