Ti mit csinálnátok?
Kezdjük a legelején , szóval a történet rólam szól , 27 éves vagyok és Londonban élek már lassan 3 éve .
Ez egy drága város, a lakás , a közlekedés , és még sokminden, de ennek ellenére szerencsére "jól" elvagyok , és normális munkám van , a nagyfőnökön kívül pedig mindenki normális.
Szóval , szeretem ezt a várost és szeretnék még itt élni , lehet hogy el is tudnám képzelni azt , hogy itt maradok elég sokáig , persze , ha csak találok egy barátnőt .
a lényeg ezen van : "ha találok egy barátnőt" ugyanis , van valami velem , nem akarom leírni hogy mi , ami miatt kb sosem volt barátnőm .
azzal nem volt , nincs bajom , hogy most elmegyek valami pub-ba vagy valami és akkor hazaviszek egy lányt ,csak sosem tudom megtartani őket utánna emiatt a dolog miatt.
aztán elgondolokztam , hogy hazamegyek , és megcsináltatom ezt a műtétet, és utánna meg visszajövök . szerintem ez lenne vagy 4-5 hónap biztosan .
a problémám pedig az, hogy most akkor hazamegyek jövő januárban , itt hagyok mindent és mindenkit most . az állásomat, a barátokat, és azt a lányt is aki miatt elgondolkoztam ezen az egészen .
szóval ennyi kb , tudom hogy elég hülye helyzet ,meg furán hangzik meg minden , de ezen a dolgon én minden nap gondolkozom .
Hazamegyek januárban , feladok itt mindent , visszajövök és már semmi sem lesz ugyanolyan kb, mert nem hiszem hogy vissza tudnék ide jönni dolgozni . meg minden .
de szeretném megcsináni , mert tudom hogy hülyén hangzik , de szeretnék egy barátnőt , nem csak egy éjszakára.
ti mit csinálnátok , ? hazamennétek akkor , aztán utánna vissza , vagy csak így maradnátok itt aztán kész .
hogy mi ez a dolog ami bajom van , nem , nem a férfiasságomról van szó , ez valami más.
Ez egy jó kérdés ,és igen , biztos lenne , vagy lesz .
Ezen a dolgon kívül ,nincs semmi baj a külső megjelenésemmel, és ráadásul még normális is vagyok . (legalább is ezt mondják )
Ez egy olyan dolog, hogy ha most megyek az utcán vagy valami , nem lehet észrevenni csak úgy . Engem nagyon zavar már rég óta , most van pénzem is megcsináltatni ezt .
Szégyenlem , ezért nem akarom leírni sem , amúgy meg pl. ha most ezt elmondanám egy haveromnak vagy valami ismerősömnek kb ilyen reakcióra számítanék .
Te nem vagy normális, emiatt akarod ezt az egészet, ez hülyeség, nem is számít annyira.
Pedig számít .
Látod ez az . Neked meg másnak kb semmiségnek tűnhet . de nekem nem az.
Ez most csak egy példa lesz , de más nem jut most az eszembe .
Tegyük fel , hogy szemüveges vagy , vannak barátaid, jól elvagy, meg minden , de ez nem jön be a lányoknak annyira.
Viszont , tudsz kontaktlencsét csináltatni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!