Büszke vagy arra hogy Magyarnak születtél?
Én büszke vagyok rá, de 'kalandor'- szellemű vagyok, képtelen vagyok megülni a fenekemen, így biztos, hogy el fogok menni egy időre, körbejárni a világot, tapasztalatokat gyűjteni, aztán viszont szeretnék hazajönni. Persze lehet, hogy külföldön találom meg a boldogságot, akkor ott maradok, de nem így tervezem.
És mielőtt elítélnétek: rengeteg magyar írótól olvasok könyveket, érdekel az országunk, történelme, kultúrája, és mivel műfordító szeretnék lenni, ezzel is szeretném gazdagítani Mo. kultúráját.
kedves 10:25ös, megkérdezhetem hol élsz?
Én is éltem már egy két helyen a világban, csak azért kérdezem, mert sok helyen tapasztaltam még különbeket is mint itthon...sehol sincs kolbászból a kerítés...
amúgy hogy a kérdésre válaszoljak, nem véletlen születtem ide, szeretem Magyarországot, és fontosnak tartom hogy higgyünk benne, tegyünk azért, hogy jobb legyen.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!