Büszke vagy arra hogy Magyarnak születtél?
Figyelt kérdés
Érzel valamit amikor meghallod a Magyar himnuszt?2010. márc. 20. 10:01
12/44 A kérdező kommentje:
első 10:25
Teljesen igazad van.
De én ezen felül is büszke vagyok arra hogy Magyar vagyok.
2010. márc. 20. 10:28
13/44 anonim válasza:
Igen, büszke vagyok a hazámra. Egyetem után céget szeretnék alapítani.
14/44 A kérdező kommentje:
Nekem is sok tervem van egyetem után de egyszerűen nem hiszek abban hogy Magyarországon bármi is lehetséges a pályakezdöknek.
2010. márc. 20. 10:31
15/44 anonim válasza:
én nem.
szeretnék más nyelvet beszélni,itt nincsen semmi érdekes,ebben az országban,a csőd szélén állunk,tehetetlen. nem is értem hogy Károly Herceg és Camilla hogy mertek ide jönni? sztem hahlálra unták magukat.
16/44 anonim válasza:
én sem szeretek magyar lenni,tényleg egy kis fos ország. vagy inkább falu. xd
nép.xd
17/44 anonim válasza:
Én NEM vagyok rá büszke. Régóta arra készülök, hogy ha egyszer megadatik örömmel hagyjam itt az országot, ezért is tanulom keményen az angol nyelvet legtöbb szabadidőmben!
18/44 A kérdező kommentje:
Harag van mindenkiben a mostani helyzet miatt.
De ha ezt félre teszed akkor mit érzel?
2010. márc. 20. 10:33
19/44 anonim válasza:
A himnusz nem tetszik, nem érzek semmit ha hallom.Nem utálom MO-t de nem is szeretem.Megszeretnék tanulni angolul és spanyolul utána ha lehetséges kiköltöznék külföldre és ott élném le az életem.Magyarorszég történelme kulturája egyáltalán nem érdekel inkább csak néhány külföldi országé.De ha kiköltöznék egyszer pl. az usába akkor igaz honvágyam lenne de nem az ország miat hanem az itt hagyott emberek miat.
20/44 A kérdező kommentje:
Aha szóval mindenki itt akarja hagyni az országot az úgynevezet kisebbségnek....szép mondhatom...
2010. márc. 20. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!