Mit tehetnék az ellen, hogy osztálytársam ne egészítse ki a tankönyveimben az emberalakok arcát Hitler bajusszal?
ÖLjétek meg szegény gyereket ám! Sőt, a bajuszt is tiltsuk be.
A más tulajdonának rongálása valóban gáz - de ez a hisztéria ami itt folyik egy ilyen miatt...pfff. Megint bizonyítottatok toleranciából, ti, akik pont ezt hirdetitek, 180 fokos ellentétei vagytok az egésznek. Gyökerek.
tegnap 16:42
Te vagy a gyökér! Biztos te lesz@rod ha valaki a többezer forintos tulajdonodat rongálja, de mások nem!
Más könyvébe firkálni alaphangon pofátlanság!
"Te vagy a gyökér! Biztos te lesz@rod ha valaki a többezer forintos tulajdonodat rongálja, de mások nem!
Más könyvébe firkálni alaphangon pofátlanság!"
Szövetgértésből nagy nulla vagy. Szerinted miért írtam hogy a tuladjon rongálást leszámítva? Tudsz magyarul? Fattyú
Off: Az előzőeknek szól: Szerintem hagyjátok abba egymás hergelését, ha vitatkozni akartok, msn-en, vagy chaten megtehetitek.
On: Szerintem is egészítsd ki normális bajuszra, hogy ne látszódjon mi volt ott előtte, és rajzolj hozzá kecskeszakállat. :)
ma 12:45
Nem írtad hogy leszámítva s e g g a r c ! Azt írtad hogy minek emiatt balhézni! Hát pont a rongálás miatt kell balhézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!