Ha csináltatok egy diákigazolványt hamis adatokkal és a buszon az ellenőrnek azt adom oda ha nincs jegyem akkor el tudnak kapni? :D
Figyelt kérdés
Nem,nincs kamudiákim,csak olvastam a neten hogy így lehet sunnyogni és érdekel hogy tényleg megvalósítható-e:D2010. márc. 16. 20:51
1/6 anonim válasza:
2 év börtön, amennyiben elmúltál 18, ha nem javító intézet!
2/6 anonim válasza:
Már miért lenne javító? 14 éves kor felett büntethető. Ez bizony bűncselekmény.
3/6 anonim válasza:
Igen, és kihívják rád a rendőrséget! Senkinek sem ajánlom, nem ér annyit az egész!
4/6 anonim válasza:
200000ft-ra büntetek meg mert a bátyám diákjával mentem vonaton.kihivták a jardot és birosági tárgyallás lett belöle.
5/6 anonim válasza:
Az okirathamisítás bizony bűncselekmény. Ez meg SZVSZ (nem vagyok jogász) egyértelműen annak minősül!
6/6 anonim válasza:
Az hogy lehet, hogy hamis ill. bátyád igazolványával utaztál és miután lebuktál, megvártad a rendőröket és nem dugtad el a diákot? Azt mondja a kaller, hogy van nálad hamis diák? Ha kidobod, ki tudja tanúsítani egy idióta kaller vádját? 2E forint? Ez, hogy lehetséges? Miért tetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!