Miért hívnak mostanában minden huszonéves lányt Dorinának?
Hűű, kiírsz egy értelmetlen kérdést, aztán mikor rámutatunk, hogy badarság, egyoldalúan általánosítasz, ráadásul még alapja se nagyon van az általánosításnak, akkor persze mindenki hüle, csak te vagy helikopter. Értjük mi... :)
https://www.youtube.com/watch?v=VnNvGOnJ8fw
(Úgy érzem magam, mint egy durcás kisgyerek, kinek elvették a játékát!)
Szandra ismerősöm van, egyetlen egy darab. Nem is ismertem talán soha más Szandrát, de őt sem hívta soha senki Szandinak, vagy legalábbis sosem hallottam hogy bárki is így hívta volna.
Semmi baj nincs ezekkel a nevekkel, senki nem akar kitűnni sehonnan, aki ezeket a neveket adja a lányának. Az Alexandra ráadásul igen ősi név, azt sem tartom kizártnak, hogy idősebb mint az emberiség írott történelme. Lehet, hogy neked nem tetszik, de ettől még nem lesz béna ez a név.
Egy dologban viszont osztozom a véleményeden: amit néhány kapuccsínó képes kitalálni a gyerekének névként, attól nekem is röhöghetnékem támad olykor :D De az teljesen más tészta, mint a Dorina meg a Szandra, teljesen más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!