Miért hívnak mostanában minden huszonéves lányt Dorinának?
Úgy látszik, vagy te élsz másik bolygón, vagy én, de istenuccse, egyetlen olyan huszonéves lány sincs az ismeretségi körömben, akit Dorinának hívnának... Biztos, hogy nem ismersz egyetlen olyan huszonéves lányt sem, akit nem Dorinának hívnának?
Egyébként meg aki huszonéves és Dorinának hívják, azt nem csak mostanában, hanem 20 éve is Dorinának hívták.
Bár még csak a harmadik napján vagyunk a hétnek, de az általad kiírt kérdés szerintem jó eséllyel pályázhat a hét legértelmetlenebb kérdése címre.
"Úgy látszik, vagy te élsz másik bolygón, vagy én, de istenuccse, egyetlen olyan huszonéves lány sincs az ismeretségi körömben, akit Dorinának hívnának... Biztos, hogy nem ismersz egyetlen olyan huszonéves lányt sem, akit nem Dorinának hívnának? "
Nem, ez teljességgel kizárt. Minden egyes huszonéves lányt Dorinának hívnak... :D
Ok, lehet, hogy kicsit túloztam. De akkor sem értem, honnan jön ez a sok hülye név. Ilyenek vannak a legnépszerűbb nevek között, mint pl. "Zoé". Tipikus primitívség, hogy az átlagember azt hiszi, ő azzal lesz kiemelkedő, ha teljesen különbözik mindenkitől. Pedig pont nem. Ennek extrémebb esetei a cigány nevek (Lakatos Márlonbrándó).
A másik, ami mindenütt ottvan még a Dorina mellett, az a Szandi. Fogadjunk egy korsó sörben, hogy van Szasza becenevű ismerősöd!
Én nem ismerek egy Szaszát sem, egy 29 éves Szandrát (akit 10 éves kora óta senki sem hívott Szandinak).
Most akkor nyertem?
Nyertél, b**meg. Te természetesen kivétel vagy. Természetesen a gyk-n mindenki kivétel. Itt senki nem néz tévét, mindenki 8 nyelvet beszél anyanyelvi szinten, senki nem szemetel az utcán, senki nem facebookozik, senki nem szokott eljárni bulizni és senki nem bunkó a csajokkal, akik természetesen soha nem a nagyképű tahókra buknak, mint a való életben. A gyk-n nem találhatók olyan emberek, mint akikkel az utcán találkozunk, ide csak a kivételek járnak.
(Megspórolok nektek egy kört: nem kell leírni, hogy "mellélőttél, mert ezek rám pont nem igazak"; ugyanis tudom, hogy ti még ebben is kivételek vagytok)
Kérdező, ne menj statisztikusnak.
és
menj aludni, késő van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!