Mi értelme van könyveket olvasni?
ez az!!! erre a válaszra vártam (főként legalábbis, utolsó). valójában 32 éves nő vagyok és nem, nem szórakozni kívántam a kérdéssel, hanem egyfajta (eléggé szűk körű, belátom) felmérést végeztem, hogy ha idejön egy tizenéves suhanc, aki saját bevallása szerint utálja a könyveket, vajon hányan küldik el a jóédesbe és hányan próbálják meg rávezetni az olvasás szépségére, talán átgondolva azt, hogy senki nincs körülötte, aki ezt elmondja neki.
ezer bocs tőletek, hogy így behúztalak titeket a csőbe, de nagyon örülök, hogy a válaszok többsége valóban arról szólt, hogy mennyire jó és hasznos dolog olvasni és próbáljam meg mégis. :)) tényleg bocsi bocsi, de valahogy nagyon boldoggá tettetek, különösen te, kedves utolsó. szép napot és további jó olvasást mindekinek. :))
:D:D:D:D:D:D:D:D
Az agyhalál után is van élet! Itt a bizonyíték!
nekem tetszett ez a kis játék..:D
szép volt:)
De annyit még hozzá, hogy a könyveket gyerekkorban kell megszerettetni a gyerekkel, olvasást pedig kisiskoláskorban. 17 évesen, ha valaki életében nem olvasott örömmel, nem fogja elkezdeni. Ez annál bonyolultabb, összetett dolog, és intellektuális dolog.
Egy 17 éves, aki nemigen teljesített az iskolában (hiszen olvasás nélkül hogyan?), biztos nem képes rá. De persze lehet én tévedek és vannak csodák.
örülök, hogy nem haragszotok és inkább tetszett a dolog. :)
08:45, elképzelhető, sajnos, hogy igazad van, de én mindig reménykedek. :) és
09:43, bocs, hogy "megdolgoztattalak", de remélem tényleg hasznos lesz valakinek. jól magyaráztál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!