Indiános témában szeretnék jó könyveket, illetve weboldalakat olvasni. Miket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nem csak a hagyományos könyvekre gondolok, hanem amik legendákat, érdekességeket, stb tartalmaznak...2009. jan. 2. 15:11
1/6 anonim válasza:
Thomas Berger:Kis Nagy Ember
Dee Brown:A vadnyugat története indián szemmel
John Fire/Lame Deer:Sánta Őz, a sziú indián sámán
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Még valaki? :$
2009. jan. 2. 17:20
3/6 anonim válasza:
Hosszú Toll: A Sós sziklák völgye
A könyvet hajlamosak vagyunk az ifjúsági irodalomba sorolni, de ez ne tántorítson el az elolvasásától. Elvégre egy indiánnál írhat-e életszerûbb indiánregényt bárki is? :)
4/6 anonim válasza:
A Sós szilák völgye...nagyon jó volt emlékszem...jó hogy említetted.
5/6 anonim válasza:
karl may: winnetou
imádom jo hosszu:)
6/6 Buffalorage válasza:
J. F. Cooper: Nagy Indiánkönyv (vadölő, utolsó mohikán, nyomkereső, bőrharisnya,a préri) én ezt olvastam idáig de ez még csak a kezdet :P
A Dree Brown-os könyvet csak ajánlani tudom. Ebből megtudhatod, hogy indiánnak lenni nem is volt olyan "jó". Elszomorító hogy az emberek mikre képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!