Titeket zavarna ha kiderülne, hogy barátnőtökben van egy kevés cigány vér?
Figyelt kérdés
Ez nem egy rasszista kérdés, csak barátnőm ma mondta, hogy üknagyapja cigány volt (ha jól emlékszem) és állitólag a családján is meglátszik kicsit. (nem találkoztam még velük) én magam sem vagyok éppen elég rasszista, de nagyon meglepett.. ti mit szólnátok a helyemben?2015. szept. 9. 20:40
1/12 anonim válasza:
Biztos nem zavarna ilyen, hogy az egyik üknagyapja az volt a 16-ból.
2/12 anonim válasza:
Illetve 8-ból, nem 16-ból, bocs.
3/12 anonim válasza:
ez már nem zavarna, de ha valamelyik szülője az lenne az már igen. Tudom hogy mindjárt jön a lepontozás, de én nem szimpatizálok azokkal az elvekkel amelyek szerint ők élnek.
4/12 anonim válasza:
hát,ha folyton ellopkodná a sültkrumplimat kajánál,akkor zavarna nagyon.
5/12 anonim válasza:
Nem. Engem a gonosz, bunkó emberek zavarnak.
6/12 anonim válasza:
Ha ennyire meglepett,akkor valószínűleg nem látszik rajta,lehet,hogy sokáig ő sem tudta. Mit gondolnál,ha kiderülne,hogy neked is az volt az egyik felmenőd?
7/12 anonim válasza:
Ha jól számolom, 4. generáció. Személy szerint hagynám, mégpedig semmilyen más okból kifolyólag, mint a származása.
8/12 anonim válasza:
Én egyszer pszichiátriára kerültem emiatt.
9/12 anonim válasza:
Egy orosz közmondás szerint: kagda chuj tvjordyj, szerdce mjagkoje...
Egy fiatalnak az olezanc, de a realitás kicsit más.
Akiket ismerek, azokban megvan a munkától való undor és a könnyűvérűség.
10/12 Clark Kent.. válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Nem származása miatt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!