Ti mit tennétek ha az ellenségetekröl kiderülne hogy csalja a párját?
Figyelt kérdés
Elèggè utalom a nöt,mert a csalàdomat elhordja mindennek ok nèlkül!Elèg sok bizonyitèkom van arra hogy megcsalja a férjèt!Hogy szivathatnàm meg!Mit tegyek??2013. máj. 5. 10:37
1/10 anonim válasza:
Miért akarsz lesüllyedni az ő szintjére?
3/10 anonim válasza:
Ezerszer megtehettem volna már, nem tettem, mert annyira nem méltatom:)
4/10 anonim válasza:
én a helyedben szépen kussolnék, és örülnék, hogy az én lelkiismeretem legalább tiszta.
egyszer úgyis lebukik.
5/10 anonim válasza:
Írnék a férjének, hogy nézzen utána a drága kis nejének.De névtelenül. Talán ha a bizonyíték kézzel fogható, elküldeném azt is.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom elmondani a pàrjànak,csak rà akarok ijjeszteni hogy ne pofazzon rolunk!Nem tudom mièrt utal minket,nem àrtottunk neki! :-(
2013. máj. 5. 10:43
7/10 anonim válasza:
irigy, féltékeny, gonosz, rosszindulatú. vannak ilyen emberek. de én azt mondom, hogy ne ereszkedj le a szintjére.
8/10 anonim válasza:
Nincsenek ellenségeim utoljára oviba volt a Gabi mert ő is szerelmes volt Eszterbe. Vannak olyan emberek akiket nem szeretek azzal meg nem foglalkozom. Ha nagyon akarod egy óvatlan pillanatban a férje neve helyett a szeretője nevét mondod vagy pl a férj előtt mondod h jaj láttalak a multkor xy helyen vagy nem te voltál az? És ebből rájön h tudod de le tudja tagadni.
9/10 anonim válasza:
Kérdező:
Az alábbi kérdés, kérdezőjének tárgyát(magyarul a másik nőt) kóstolgatod? Szerintem kétszer gondold meg-ne hogy nagyon nagyot koppanjál:DD
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
10/10 anonim válasza:
Továbbra is a SAJÁT életemmel foglalkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!