Akik albérletben laknak milyen a kapcsolatotok a főbérlővel?
Általában jó volt eddig, aa legelső volt talán a leglazább, tarthattunk állatot (nektek büdös, ha büdös), bármilyen változtatást engedett, igaz, nem is újíttatta fel beköltözés előtt. Gyakorlatilag el sem jött, mindig mi vittük el a pénzt neki (pár utcával odébb lakott).
A mostani elég vegyes, szimpinek indult, csak aztán mindenbe bele akart szólni, folyton ürügyet talált (havonta 8-9-szer), hogy eljöjjön, aztán ezt leállítottam, de érthetően nem túl meghitt a viszony. Főleg, mert elég hevenyészett csomó megoldás a lakásban.
Hmmmm.Én most lakok először albérletben,és ezért érdekelnének a tapasztalatok.
Én jól kijövök a főbérlővel,segít a net-et is miattunk vezettetet be abba a lakrészbe ahol vagyunk.(eddig nem volt olyan lakója akinek kellett volna)Mindig mondja hogy szóljak ha kell segítség valamibe,segít.Nem kötöszködik,hogy mit hova tegyek,meg ilyesmi.Söt..csomó cuccom van a garázsába,a műhelyéből bármit kölcsön vehetünk.(szerszámokra gondolok)igaz azt mondta az elején hogy "nem nagyon lesz nekünk miről beszélnünk"néha elég jól eldumálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!