Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kérjek fel egy fiút...

Hogyan kérjek fel egy fiút keringőre?

Figyelt kérdés
Tudom, milyen hülyeség, de nálunk a lányoknak kell párt választani és felkérni is őket. Ezzel nem is lenne gond, de félek, ha odamegyek hozzájuk kinevetnek vagy nemet mondanak. Viszont azt sem akarom, hogy én legyek az utolsó akinek nincsen párja.

2015. szept. 3. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:

"...de nálunk a lányoknak kell párt választani és felkérni is őket..."

Ez biztos? Hol van ez? Általában egy bálon vagy más táncos alkalmon az a kialakult gyakorlat, hogy csak egyszer-kétszer van hölgyválasz, a többi esetben a fiúk kérik fel a lányokat.

Sokszor előre egyeztetnek, ilyenkor leány beírja a fiú nevét a táncrendjébe ahhoz a tánchoz, amit neki ígért.

Egyébként meg, ha hölgyválasz van, nem kell szégyenlősködni, odamész és felkéred. Tiszteletlenség lenne a fiú részéről ha visszautasítaná.

Bár a mai világban szerintem alig vannak, akik tudnak keringőzni, úgyhogy ez mégiscsak előfordulhat.

2015. szept. 3. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Őőőő, első, nem arra gondol, hogy magán a bálon megy oda hozzá valakihez, hanem gondolom ballagás előtt áll és ilyenkor be szoktak tanulni táncot a ballagók és ott kell választani. Hát úgy kérjed fel, hogy odamész: "Szia Béla, arra gondoltam, hogy táncolhatnánk együtt ballagáson. Te benne lennél?" A végére meg egy nagy mosoly.

(Na, ugye nem is olyan egyszerű ez, ha egy fiú bénázna veled ilyennel a jövőben, akkor légy elnéző vele :D )

2015. szept. 3. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:

# 2

Lehet hogy ilyen esetre vonatkozott a kérdés. Bár ilyen esetben meg általában a betanító tánctanár szokta összeválogatni a párokat. :)

A magasság, testalkat mellett figyelembe veszik, hogy a kevésbé tehetséges táncosoknak jó partnerük legyen, mert egy jó partner az nagy segítség.

2015. szept. 3. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Normal esetben, amikor a fiuk kerik fel a lanyokat, akkor is van olyan pillanat, amit "holgyvalasznak" hivunk. ilyenkor a lanyok kezdemenyeznek, de mire idaig jut a dolog, addigra mar mindenki kialakitott olyan metakommunikacios kapcsolatokat (pillantas, mosolygas), ami alapjan azert nagy biztonsaggal el lehet donteni, hogy milyen iranybol nem varhato csalodas es nem kell felni a visszautasitastol.
2015. szept. 4. 10:56
 5/6 anonim válasza:

Odamész: -Figyu xy kivel táncolsz?

- Senkivel, még.

- Akkor táncolsz velem?

vagy - Kivel táncolsz?

- Mariskával miért

- CSak úúúgy!!

It van arra az esetre ha nem és arra ha igen

2015. szept. 4. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, a második válaszolónak igaza volt :) nekem pedig sikerült felkérni a kiszemeltet és igent is mondott! Mindenkinek ment a plecsni! :)
2015. okt. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!