Sosem éreztem még, hogy ennyi barátom van, de ennyire egyedül sem éreztem magam még. Tanácsok?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista srác vagyok, későn jött, és elég rövid ideig is tartott az első szerelem, 1 hónap után elhagyott a lány. Azelőtt itthon ülő típus voltam, azért heti szinten eljártam bulizni, vagy haverokkal ide-oda, de alapjáraton nagyon szerettem itthon ülni, olvasni, gépezni. Mióta azonban elhagyott a barátnőm, megváltoztam, teljesen egyedül érzem magam, pedig sokkal többet vagyok a barátaimmal. Azelőtt sosem akartam kapcsolatot, nem hiányzott az életemből, de végül beleszerettem ebbe a lányba. Mióta vége, nem tudok magammal itthon mit kezdeni, elpocsékolt időnek tartok minden percet, amikor nem vagyok emberek között, nem tudok végignézni egy filmet, nincs türelmem hozzá. Minden héten járok már bulizni, és lehetőség szerint minden nap megyek már a barátaimmal valahova, de esténként egyedül itthon teljesen kivagyok. Már nem szeretem a lányt, viszont nagyon hiányzik a párkapcsolat. Legalábbis ezt szeretném hinni, de egy alkalommal azt hittem, hogy újra összejöhetünk, teljesen ledöbbentem, mert rájöttem, hogy ha adódna még egy lehetőség, nem tudnék ellenállni. Nem is akarnám újra, ha az eszemre hallgatok, mert teljesen különböző emberek vagyunk, és nem tetszenek a viselt dolgai. Szerintetek egy új kapcsolat megoldaná a helyzetem? Szeretném végre elfelejteni őt.2010. márc. 11. 18:17
1/2 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, légyszi ne írjatok olyan kommenteket, hogy "tudod ki olvassa el", mert több kérdésre is láttam ilyen válaszok érkeznek, ha nem akarsz ne segíts, de rosszul esnek az ilyenek.
2010. márc. 11. 18:18
2/2 anonim válasza:
Keress uj kapcsolatot,de mitol félsz?Ki volt ez a balf.sz,aki ide irta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!