Ezért lenézhetnek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, most megyek gimibe. Gyerekes vagyok, legalábbis más ezt mondta, de nem csak emiatt gondolom így. Még sosem volt párkapcsolatom. Nem vagyok valami magas. És szeretek a barátaimmal játszani. Igen, néha játszok a barátaimmal. Ha ilyen tulajdonságaim vannak, emiatt lenézhetnek az új sulimban?2015. aug. 19. 23:55
1/6 anonim válasza:
14 évesen nem gáz, hogy még nem volt kapcsolatod. Szerintem meg aranyos, ha valaki játszik:) Addig maradj gyerek, amíg tudsz. Szóval vállald be emelt fővel, hogy igen, te szeretsz játszani és ne érdekeljen, hogy mit gondolnak. Biztos lesz olyan, akinél ez plusz pont lesz, vagy legalábbis elfogadja. Aki nem, az meg nem érdemli meg azt, hogy megfelelj neki. 18l
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2015. aug. 20. 00:09
3/6 Molyember válasza:
A felnőttek is játszanak, aki ezt elhagyja, az lelkileg megnyomorodott.
Egyébként mindig lesz valaki, aki valamiért le fog nézni, emiatt ne görcsölj. Az emberek ilyenek.
4/6 anonim válasza:
Ugyanazt tudom mondani, amit a két előttem szóló. Saját tapasztalatból :)
5/6 anonim válasza:
Foglalkozz rendesen (!) a tanulással is, és akkor senki se nézhet le semmiért.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értékes válaszokat! :) a tanulással eddig sem volt gond. :)
2015. aug. 25. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!