Mindig is kivácsni voltam milyen buliban csokolózni valakivel akit akkor látsz először és utoljára,Fesztiválon voltam és ez előfordult kétszer.Nem volt rossz ellenben nem ado magam ilyen könnyen legközelebb csak most kiváncsi voltam,ennek ellenére ez most rossz dolog? én igazából mindig lenéztem a lányokat akik mindenkivel összekveredtek.s nem akarom,hogy esetleg evvel ijesszek el egy fiut akivel komolyan gondolnám,mert nem vagyok ilyen,csak valamiért vonz.
Tehát ilyen vagy, max nem akarok magadnak bevallani.
Egyébként kérdésedből ítélve még jócskán tizenéves vagy. Ha nem egyszerre 8 emberrel smárolsz egy bulin, akkor nem probléma (ismerek olyat). 1-2 fesztiválcsókkal nincs semmi probléma, fiatal vagy, egyszer élsz, stb.
2014. júl. 24. 00:21
2/12 anonim válasza:
hát nem tudom, szerintem nem éppen egy vonzó tulajdonság...én pl egy életre keresek párt és akit keresek az nem ilyen lány :) de szerintem sokakat nem zavar...
talán eltudnám fogadni, hogy ilyen volt az előélete a lánynak, de csak akkor ha belsőleg olyan kedves aranyos mint amilyet szeretnék, de szerintem ez a kettő üti egymást...de megeshet, hogy tévedek :)
21F
2014. júl. 24. 00:22
3/12 anonim válasza:
Velem nem egyszer előfordult és nem érzem gáznak, olyan mintha nem is történtek meg de volt pár nagyon jó élményem is :) és attól hogy bulikba smárolok valakivel nem leszek könnyűvérű.
2014. júl. 24. 00:22
4/12 anonim válasza:
A csók még semmi, ha más nem történt akk nincs miért szégyenkezni( mondjuk ha valakinek egyéjszakás kalandia volt azt se kéne lenézni)
2014. júl. 24. 00:23
5/12 anonim válasza:
kiadsam333 életed párját keresed 21 évesen, oké, és azért nem jönnél össze valakivel, mert volt hogy egy fesztiválon KÉT ismeretlennel smárolt? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ne hülyéskedjünk már, hogy huszonéves korban még arról is tételesen beszámolunk, hogy kivel smároltunk előtte? ennyire ne menjünk már vissza a dedóba.
22f
2014. júl. 24. 00:30
6/12 anonim válasza:
amilyen lányt keresek az nem smárol akárkivel akárhol :)
2014. júl. 24. 00:32
7/12 anonim válasza:
utolsó ezért nincs barátnőd.
2014. júl. 24. 00:34
8/12 anonim válasza:
nem lenézem...de meg vannak az elvárásaim...nem akárkit keresek :) meghagyom nektek ha nektek bejön...én max akkor tudnám elfogadni ezt ha tudnám, hogy mellette meg van az értékes belső...de akit keresek szerintem nem ilyen, de talán ilyen volt az előélete majd ha megtaláltam akkor dől el...
2014. júl. 24. 00:37
9/12 anonim válasza:
Te egy szűz lányt keresel kb, de abból 21 évesen már kinőttél. Kicsit csökkentsd az elvárásaid.
2014. júl. 24. 00:49
10/12 Didiiayer válasza:
Ha nem csinálod ezt minden bulin ahová elmész még nem fognak lenézni szerintem. Csak aztán később nehogy az legyen,hogy le is fekszel velük, aztán meg bárkivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!