Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak számomra borzasztó, hogy...

Csak számomra borzasztó, hogy a mai fiatalok ilyen Szürke ötven árnyalata, Szent Johanna gimi, Éhezők viadala, a beavatott és alkonyat könyveket olvassák és filmeket nézik?

Figyelt kérdés
Milyen értékes mondani valója van az ilyeneknek, melyet majd az a fiatal az életben is hasznosíthat?

2015. aug. 9. 21:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

"Olvassák, váljék "egészségükre" :D"

Most aztán tényleg megindokoltad, hogy mi a problémád. 29 éves vagyok, nem olvastam a Szent Johanna Gimit, nem is áll szándékomban, mert nem igazán érdekel, de akkor sem értem, hogy neked mi vele a bajod. Miért ne olvashatná egy kiskamasz, vagy egy középiskolás? Miért kell valakit ilyen módon lekezelni azért, mert olyan könyvet olvas, ami neked nem tetszik? Gondolom te jóval idősebb vagy, nem 14 éves, nyilván neked már nem ez az érdekes, de nem tudom, hogy jössz ahhoz, hogy másokat minősíts, csak mert nem azt szeretik olvasni, amit te. Menj, olvasgasd a nagyon hasznos és tanulságos könyveidet, és akadj le másokról, mindenkinek jobb lesz úgy.

2016. jún. 11. 10:06
 32/40 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti. Én általában adok mindennek egy esélyt, pont ezért nem is titkolom, hogy igen, megvettem a Szürke ötven árnyalatát, miután kb minden nap azt láttam valamelyik fiatal lány kezében a buszon. El is olvastam, pedig nem volt egy piece of cake, de drága volt, úgyhogy kivégeztem. Legszívesebben azt csináltam volna vele, mint a Szirmai, aki elégette, meg asszem baltával is szétvágta, de még mindig ott ül a szégyenpolcomon :D

Olvassatok bármit, nem zavar! A ti elmétek, úgy és azzal pallérozzátok amivel csak akarjátok. ^^

2016. jún. 11. 13:47
 33/40 anonim ***** válasza:
Ja, csakhogy az SzJG-t Leiner Laura írta XDD
2016. jún. 11. 18:47
 34/40 A kérdező kommentje:
Ohh, nekem mindegy xd annyira nem vagyok tájékozott szerencsére ezen a téren
2016. jún. 11. 20:51
 35/40 Fanni27 válasza:
100%

Hoppá 32-es szép volt! :)

Véleményed van egy olyan könyvről, amit nem olvastál. Durván leszólod, miközben rengetegen szeretik, és ugyebár senki nem szereti ha szidják a kedvenc könyvét/tárgyát/zenéjét. Szerelem, gimi, barátság, tanulás, stb... Ezekről szól a Szent Johanna gimi című könyv, amit Leiner Laura ÍRT. Tizenéveseknek szóló könyv, amit gyakran felnőttek is olvasnak.

Na de azért a Trónok harca -nem akarom leszólni- amiben levágott fejek, gyilkolás, szex van, nem hinném, hogy egy tizenéves gyereknek való. És mielőtt engem is meggyanúsítanál, elárulom nincs a könyvespolcomon a Szürke 50 árnyalata, nem láttam a filmet és azt sem tudom hogy néz ki a könyv borítója. Ha jól olvastam te már kiolvastad. Abbahagyhattad volna, de nem.

A lényeg, hogy NE ÍTÉLKEZZ! Főleg ne ilyen kíméletlenül, megalázóan, másokat sértegetve.

Hány éves vagy?

2016. jún. 22. 20:35
 36/40 Fanni27 válasza:
100%
A másik, hogy egyszerűbb lett volna kivenni a könyvtárból, nem pedig egyből megvenni drága pénzen. Ha nem tetszik visszaviszed és ennyi.
2016. jún. 22. 20:40
 37/40 A kérdező kommentje:

beleolvastam. Köszönöm. ( mármint az SZJG-be ) úgyhogy nem csak a semmi alapján véleményeztem. Abban igazat adok, hogy a trónok harcát hülyeség volt megemlítenem. Nem lehet őket egy kalap alá venni, mert teljesen más a célközönségük. Azt meg, hogy nem tudtam, hogy Leiner Laura írta... hát erre csak büszke vagyok, de mindegy.

Befejeztem, nem kritizálom többet az SZJG-t és a szürke ötven árnyalatát sem. Valóban jobban jártam volna, ha könyvtárból veszem ki, de én hittem, hogy az egy jó könyv, miután kb mindenki kezében azt láttam.

Aki megemlítette, hogy nem tudja, hogy milyen a szürke ötven árnyalatának a borítója, azt viszont nem hiszem el. Ne röhögtess már. Minden boltban a legnagyobb polcrészen van telerakva, meg halmokba tornyosul mindenhol. MINDENHOL úgyhogy nem hiszem el, hogy véletlenül se pillantottál volna rá erre a szégyenre, de befejeztem, nem melegszem bele, mert csak felhúzom magam :D

További kellemes olvasgatást. SZélesítsétek az elméteket, sok okos dolgot tanuljatok ezekből a könyvekből. Én ennyi voltam, a többi fangörcs kommentre nem óhajtok válaszolni, mert úgy is csak ismételném magam, annak pedig semmi értelme. Leiratkoztam a kérdésről. :)

2016. jún. 23. 15:01
 38/40 Fanni27 válasza:
Oké, de ha ezt még olvasod, akkor annyit, hogy akár hiszed akár nem, abban a könyvesboltban ahová én járok nem "emelik ki" a Szükrke 50 árnyalatát, a (volt) sulimban nem tudok róla hogy olvasták-e, így tényleg nem tudom, hogy hogy néz ki a borítója. Gondolom a filmből vannak a főszereplők rajta, de ha már így említed, megnézem interneten. Annyira nem híres könyv, hogy kiemeljék.
2016. jún. 23. 18:21
 39/40 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ugyan a Szjg nem reális, de gondoljatok bele az egyszerűség kedvéért. Ki akar megvenni és elolvasni egy olyan könyvet ahol a főszereplő 8köteten keresztül epekedik egy fiú után majd sír.
2016. jún. 23. 19:44
 40/40 anonim ***** válasza:

Azthiszem csak fake volt, vagy talán csak fiktív sztori, de állítólag az amerikai ,,Mezők és patakok'' című vadászmagazin hasábjain jelent meg egy sajátos szemléletből megírt kritika a ,,Lady Chatterley szeretője'' című, világszerte híres Lawrence-regényről. Abban található a sommás ítélet, miszerint ,,az angol vadőr mindennapi életének e festői leírása méltán tarthat igényt a szabad ég alatti életet kedvelő olvasó érdeklődésére, mert sokat foglalkozik a fácánneveléssel, a vadorzók lefülelésével és az élősdiek irtásának agyafúrt módszereivel, valamint a hivatásos vadőr egyéb feladataival és kötelességeivel. Sajnálatos módon azonban az embernek sok-sok felesleges anyagon kell átrágnia magát ahhoz, hogy felfedezhesse és élvezhesse a közép-angliai vadgazdaság igazgatásáról szóló részleteket, továbbá a könyv semmiképp sem helyettesítheti például J. R. Miller >>Gyakorlati vadgazdálkodás<< című művét.''

[link]

máj. 28. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!