Csak számomra borzasztó, hogy a mai fiatalok ilyen Szürke ötven árnyalata, Szent Johanna gimi, Éhezők viadala, a beavatott és alkonyat könyveket olvassák és filmeket nézik?
Figyelt kérdés
Milyen értékes mondani valója van az ilyeneknek, melyet majd az a fiatal az életben is hasznosíthat?2015. aug. 9. 21:40
21/40 . Péter007. válasza:
Igen csak neked van vele bajod mert nem bírod felfogni hogy mást olvasnak a "fiTalok" 1920-ban és 2016 bán.
22/40 A kérdező kommentje:
Elnézést... én fel bírom fogni, hogy mást is olvasnak, a kérdésem teljesen nem erről szólt, eltérsz a tárgytól. Én nem a fanokat szólítottam meg ezzel, bár számíthattam volna rá, hogy aki a keresőbe beírja, hogy " SZJG" az itt lyukad ki... és mielőtt még felfalna saját nemem SZJG imádó tizenéves fan populációja.... na figyelj... Ez egy nagy tráááágya xddd
2016. jún. 6. 20:25
23/40 anonim válasza:
#13-as! Nem tudom, hogy olvasod-e még ezt, de ha igen, akkor légszi mondj olyan könyvet ami egy 13 éves gyereknek való, szerinted jó, érthető a nyelvezete, és nem tankönyv. Kösz. #12-es voltam
24/40 anonim válasza:
Bocsánat, most látom, hogy már írtál példát. Mert a Beavatottat, Éhezők viadalát aztán rohadtul megérti. 15 év alatt egyiket se ajánlanám. Az a hozzáállás pedig, hogy tökmindegy, hülyegyerek, úgyse érti, ehhez csak gratulálni tudok. #12
25/40 anonim válasza:
Drága kérdező. Szerinted trágya, szerintem meg leszarom, hogy mit gondolsz. Te megkérdezted, hogy ,,csak számomra borzasztó?" mi SzJG fanok pedig válaszoltunk. Kérted, hogy írjuk le, hogy mit tanít ez a fiataloknak. Megtörtént. Problem?
26/40 A kérdező kommentje:
23-mas. Harry Potter.
2016. jún. 10. 16:03
27/40 anonim válasza:
Kérdező, most komolyan, miért fáj neked, hogy a tizenévesek ezt olvassák? Az ő korosztályuknak íródott, szórakoztató, tetszik nekik (nem is mindegyiknek, de egy részüknek igen). És ha ezáltal megszeretik magát az olvasást, akkor nagy valószínűséggel később komolyabb könyveket is a kezükbe fognak venni.
28/40 A kérdező kommentje:
Olvassák, váljék "egészségükre" :D
2016. jún. 10. 21:23
29/40 anonim válasza:
Én vagyok a #23 és az a bizonyos ,,utolsó" is egyben. Harry Potterben gyilkolnak, meghalnak, tényleg haszos a 12 éveseknek. Hát nem találtad el, 16 vagyok, és igen szeretem Leiner Laurát, fogok is olvasni tőle, köszönöm.
30/40 anonim válasza:
,,A Leiner Laura az SzJG után kötelező" XD látom képben vagy! Mibe fogadunk, hogy nem is olvastd, de itt fikázod? A szürke 50 árnyala-t nem olvastam, nem is áll szándékomban, de ha te azt is leszólod, akkor ezek szerint olvastad? És még én nem merem bevallani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!