Mi az élet értelme?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 20:34
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
75%

Az, hogy olyan dolgokat csinálj az életben, amit majd röhögve fogsz mesélni az unokáidnak.

Meg természetesen az is, hogy jól érezd magad és ne olyan emberek kedve szerint élj, akik nem érdemlik meg.

Én ezért élek. De ez amúgy emberfüggő is, szerintem.

2015. aug. 9. 20:44
 2/30 anonim válasza:
100%
A megismerés és tapasztalás! :)
2015. aug. 9. 20:52
 3/30 anonim ***** válasza:
76%

A könyvek, az írás, éneklés és jó filmek.

Az emberekről ne beszéljünk, eddig mindenki hátba szúrt, akiben bíztam, ls akinek segítettem, szóval azok szrok.

2015. aug. 9. 20:54
 4/30 hollófernyiges ***** válasza:
89%
Amit adsz neki.
2015. aug. 9. 21:13
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
42
2015. aug. 9. 21:28
 6/30 anonim ***** válasza:

Az amit a többiek is nagyon jól írtak....

Ha az élet eredete vagy az utáni lét érdekel, akkor az más téma.

A lényeg, hogy ez az életed csak a biztos. Ez van. Ezt kell kihasználni. Ha van, akkor pedig célszerű azért küzdeni, hogy mindenkinek jobb legyen.

2015. aug. 9. 23:35
 7/30 Véménd válasza:
100%
Az élet értelme az, hogy az ember segítsen a másiknak, hogy jobb életet éljen vagy, hogy jobb útra térjen, még akkor is, ha nem hogy hasznod, de károdat leled benne. A jó cselekedettek az élet értelme.
2015. aug. 11. 19:02
 8/30 anonim ***** válasza:
Sokféle válasz létezik erre a kérdésre. Filozófia szerzők az antikvitás óta foglalkoznak vele. Ha kíváncsi vagy rá, mire jutottak, bátran ajánlhatom az írásaikat.
2015. aug. 12. 01:09
 9/30 anonim ***** válasza:
Az élet egyik lehetséges értelme éppenséggel az, hogy választ keresünk erre a kérdésre. : )
2015. aug. 12. 01:10
 10/30 anonim válasza:

Szia,

Olvasd el Michael Newton: Lelkünk útja I. c. könyvét, megkapod a választ. Majd ha tovább is érdekel a dolog van a könyvnek folytatása.

Ha kérdésed van még, akkor privi.

2015. aug. 13. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!