Lehetséges hogy mamám üzent így?
meghalt pár napja. tegnap fürdés után nem működött a fürdőben a lámpa. azt hittem kiégett. de nem apám visszacsavarta és megigazította és jó volt. biztos h nem érintkezési hiba mert sosem volt ilyen és még elég sokat tudott apám csavarni rajta.
mit akarhatott mamám?
Ha meghalt, akkor már nem üzen, ne légy buta.
Amúgy nekem is nemrég halt meg a nagymamám, de nem volt semmi baja a villanynak a fürdőben.
Ha elég sokat tudott csavarni rajta, akkor az év intkezei hiba volt.
A világtáskor keletkezett hő miatti hőtágulás okozza, hogy meglazul a foglalatban az izzó.
Nem gondolnám, hogy ehhez köze volt a mamádnak.
Természetesen azt is tiszteletben tartom, hogy vannak, akik nem hisznek bizonyos túlvilági dolgokban. De kérlek Benneteket, a saját meggyőződésetek, hitetek miatt ne tartsatok másokat butának!
Sokáig voltam hitetlen a témában. De véletlennek kicsit sok, hogy amikor az apai nagymamám meghalt, lezuhant a falióra. Amikor 10 évvel később az apai nagyapám halt meg, a csillárunk egyik burája zuhant le. Amikor pedig 12 éve az anyai nagyapám halt meg, minden (!) óra megállt a lakásban ugyanabban az időpontban.
Sosem voltam hívő, a családom mindkét ága haragszik az egyházakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!