Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az miért hazaárulás ha másik...

Az miért hazaárulás ha másik országban akarok élni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 13. 18:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Mert minden hazaárulás, amire nem a Magasságos Vona Pártvezér Úr ad utasítást.
2015. júl. 13. 18:21
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem hazaárulás.

Ez egy baromság.

Csak azok a "NAGY-magyar"-ok mondják ezt akik árpádsávos zászlókat lobogtatnak és szerintük aki külföldön élő magyar az már nem magyar.

NO COMMENT.

Persze, milyen érdekes ,hogy a kurucka.info "székhelye" az általuk utált U.S.Á-ban van.

Szóval véleményem:

Ne is foglalkozz velük.

2015. júl. 13. 18:24
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Igen, ki hagytam a magaságos Vona úrfit is.

2015. júl. 13. 18:25
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Ne is foglalkozz ilyen hülyeséggel.
2015. júl. 13. 18:31
 5/23 anonim ***** válasza:
13%
Én nem ítélkezem feletted, csak abba gondolj bele: ha az őseid mind leléptek volna egy jobb élet reményében, akkor most sem te, sem az ország nem létezne. A jobb élet ott van, ahol megcsinálod magadnak. És lehet akár a Petőfi utcában is.
2015. júl. 13. 19:18
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Hát, évszázadokon át leléptek az ősök egyre jobb helyekre, legalábbis nekünk így tanították történelemből.
2015. júl. 13. 19:28
 7/23 A kérdező kommentje:
#5 Oké köszi, sokan ezt mondják. Most nem a megélhetésre gondoltam első sorban.De ha mondjuk engem sokkal jobban vonz egy másik táj, kultúra, emberek?
2015. júl. 13. 19:34
 8/23 anonim ***** válasza:
65%
Magyarország pusztulásra van ítélve, akinek van esze lelép az országból, akinek meg nincs, az meg magyarkodik.
2015. júl. 13. 19:48
 9/23 anonim ***** válasza:
8%
Nem hazaárulás, de áldjon, vagy verjen sors keze,itt élned-halnod kell, mondta valaki. Amúgy tényleg sokan elmennek egy jobb élet reményében, mint csinálnának az itteni rossz ellen valamit. Persze ez az egyszerűbb. Az elmentek helyett, majd feltöltődünk valami mással. De legalább megtisztulunk. Aki szereti a hazáját, az marad, aki szereti a pénzt az megy. Az is baj, hogy sokakkal elhitették, hogy az a cél, hogy legyen saját ház, autó, nagy tv, medence, azt oda megyünk lakni, ahol tejet kapni. Az amerikai indiánok voltak kemények, inkább meghaltak 100 millióan, de nem mentek el. Ma 60 millió fekete fog szanaszét menni. A néger életbe! Persze ez nem vonatkozik mindenkire, de Káin is csak ember: https://www.youtube.com/watch?v=hoZSS3d0rhg Terjed a pénz szaga: https://www.youtube.com/watch?v=gnpCJ_3xCYI&list=PL4FC45ABC8..
2015. júl. 13. 19:59
 10/23 anonim ***** válasza:

"ha az őseid mind leléptek volna egy jobb élet reményében"

Sokan leléptek, sőt eleve így kerültünk erre a helyre. Ha külső veszély fenyeget, akkor persze nem szép dolog lepattanni, de ha belülről hullik szét az ország, akkor sokan próbálnak túlélni másutt. Én nem hibáztatom őket.

2015. júl. 13. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!