Normális, ha magyar akarok lenni?
Az vagy aki, ne akarj rajta változtatni (ugye úgy se tudsz)
Ha meg nem látszik rajtad az még jobb, magyarok se jobbak a legtöbb szóval teljesen mindegy. cigányok se véletlenül olyanok, kirekesztés satöbbi bár én nem értek hozzá biztos a vérükben is van valami. Te normálisnak tűnsz, maradj is az és
ne foglalkozz annyit ezzel a dologgal. Tanulj sokat és vidd sokra az életben :)
Én megértelek. Félig cigány vagyok, bár ezt nem sokan tudják rólam. Nem látszik rajtam, és nem szoktam ezzel "dicsekedni".
Viszont mindig rosszul esik hallani/olvasni az olyat, hogy irtsuk ki a cigányokat, meg pusztuljon az összes, vagy amikor azt írják, hogy bizony, aki cigány az jó ember nem lehet... Simán mondják előttem, mivel nem ismerik a származásomat, és ilyenkor mindig kíváncsi vagyok, vajon, ha tudnának róla, akkor azok, akik most a barátaim, hirtelen vasvillával támadnának rám, vagy vajon mi lenne? Vagy akkor jönne, a "bocsi, a jelenlévők mindig kivételek"-duma?
Kipróbálnám szívesen egyszer, csak utána azt már nem lehet visszacsinálni...
Csak a rasszizmus miatt akarsz magyar lenni vagy tényleg szellemi szinten is magyarrá akarsz válni? Mert, ha csak menekülni akarsz akkor azt tanácsolom, hogy inkább állj ki a cigányságod mellett.
Ha viszont a szellemiséged magyar, akkor ne törődj azzal, milyen testbe születtél, magyar vagy. Én felvidéken élek és sajnos napjainkban tényleg asszimilálódik a magyar, de rengeteg embert ismerek, akiknek szlovák felmenőik vannak, mégis magyarnak vallják magukat, pedig Szlovákiában így semmi jóra nem számíthatnak.
Köszönöm a válaszokat!:(
Utolsó(#4): mindkető
Tökéletes vagy így:)
Nem az a baj, ha valaki cigány, hanem ha primitív, bunkó, aggresszív bűnöző.
Sok nagyon szép cigány lány is van, csak sajnos addig tart sokszor a bűvölet, amíg ki nem nyitja a pofáját.
De te normálisnak tűnsz.
Gondolom nem szoktál lopni és prosti sem vagy.
#6: Persze, hogy nem! És köszönöm:))
#7: Bántasz* Amúgy ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!