Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt skinhead? Ha igen,...

Van itt skinhead? Ha igen, tudna mesélni az életszemléletükről, öltözködésükről, zenei ízlésükről és politikai véleményeikről?

Figyelt kérdés
Ne szólja le őket senki kommentben, mert nekem szimpatikus szubkultúra, oszhattok érte, nem érdekel. De a skinheadek kicsit meséélhetnének magukról, kulturális értelemben.

2015. júl. 6. 21:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kb. én is a boneheadhoz tenném magam, szerintem.
2015. júl. 9. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem is volt bonehead korszakom...gatya az általában katonai fazon volt oliva zöld,woodland vagy bundeswehr terep vagy ilyen drapp szerű,lábbelinek bakancs általában katonai boltokbol szereztem be.Felülre bomberdzseki vagy fekete kapucnis az gyakran lonsdale volt alatta meg fekete vagy terepmintás bár az ritkábban meg más fajta pólók is.Nyáron rövid nadrág szintén katonai fazon vagy farmer olyankor azért egy magasszáru fekete cipőben voltam.Sapka ha volt rajtam ez az usa gyakorló szerű feketében vagy olivában.Mondhatják hogy az ember kinövi de valójában sose fogja.Esetleg nem Szálasit osztja legjobban hanem Horthyt.Zenekarok...valhalla,jogos önvédelem,romantikus erőszak,meg amiket már itt felsoroltak.Külföldiek közül a kill baby,kill!-t nagyon szerettem.
2015. júl. 15. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!